GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

żule

20.01.2010
19:35
smile
[1]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

żule

Mam fajne zdjęcie


żule - hbk18
20.01.2010
19:36
smile
[2]

janek09091 [ Generaďż˝ ]

spiderman


żule - janek09091
20.01.2010
19:37
smile
[3]

ma_ko [ Fanboy Sony ]

Mam jeszcze lepsze...


żule - ma_ko
20.01.2010
19:38
[4]

battle man [ Crystal Skull ]

masz zuli ale beda pozniej

20.01.2010
19:42
smile
[5]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

Fajny ten film [4]

20.01.2010
19:44
smile
[6]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

mam jeszcze


żule - hbk18
20.01.2010
19:45
[7]

Nikos007 [ Liverpool FC ]

Imponują Ci oni ?

20.01.2010
19:47
smile
[8]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

nie znasz się na żartach

20.01.2010
19:48
smile
[9]

MajkelFPS [ Frag Per Second ]

Ja też Cię kiedyś sfotografuję.

20.01.2010
20:14
[10]

fly!ng f|y [ Centurion ]

już jesteś bogiem GOLa

20.01.2010
20:41
smile
[11]

bezlerg66 [ Senator ]

Fajną masz rodzinkę ;)

20.01.2010
20:47
[12]

mefsybil [ Legend ]

Jak nie będziesz wiedział, że tlenek cynku w reakcji z kwasami tworze sole cynku (II), np. chlorek i siarczan, a fosfor jest w 15 grupie i 3 okresie na układzie okresowym, to takie będziesz miał życie.

31.01.2010
15:15
smile
[13]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

Dawajcie nowe zdjęcia
------------------------>


żule - hbk18
31.01.2010
15:23
smile
[14]

Schygneth [ Generaďż˝ ]

TORT BANANOWY z galaretką i brzoskwiniami
BISZKOPT:
1. Żółtka dokładnie utrzeć z cukrem i sokiem z cytryny. Na to przesiać mąkę i dalej ucierać aż powstanie gładka i puszysta masa.
2. Piecyk rozgrzać do 180 stopni. Dno tortownicy wyłożyć krążkiem pergaminu.
3. Białka ubić ze szczyptą soli na sztywno. Bardzo delikatnie a zarazem szybko wymieszać pianę z resztą ciasta i przełożyć do tortownicy.
4. Piec ok. 1h 20 minut ale przy biszkopcie najlepiej po upływie 1 godziny sprawdzić go patyczkiem, bo wiele zależy od piekarnika. Jeśli patyczek po wyjęciu będzie suchy, znaczy że biszkopt jest gotowy.
Przestudzony biszkopt pozostawiamy w formie i nasączamy.
CIASTO:
1. Masło utrzeć z cukrem pudrem, żółtkami.
2. Banany zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
3. Do masy masłowo-żółtkowej dodać starte banany i tężejącą galaretkę rozpuszczoną w 1 szkl. wody. Masę wyłożyć na biszkopt.
4. Białka ubić z cukrem, dodać drugą tężejącą galaretkę cytrynową rozpuszczoną w 1 szklance wody. Wyłożyć na ciasto.
5. Na to ułożyć plasterki brzoskwiń i zalać galaretką brzoskwiniową zrobioną według przepisu ma opakowaniu. Trzymać w lodówce.

Pycha!

31.01.2010
15:26
[15]

rzaba89nae [ WTF!? ]

hbk18> to 18 w nicku to chyba nie wiek? ...

31.01.2010
15:38
smile
[16]

Dennoss [ Child of the Prophecy ]

Jak już to jego IQ :D

31.01.2010
15:44
[17]

hbk18 [ Generaďż˝ ]

Do rzaba89nae sam se odpowiedziałeś

spoiler start
nie
spoiler stop

31.01.2010
15:55
[18]

Romo69 [ nvidiagm ]

[14] --> Ten przepis to prawdziwy bo bym se zrobił ?

© 2000-2025 GRY-OnLine S.A.