GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z Etherlords z Clicka

19.12.2002
20:53
smile
[1]

pasterka [ Paranoid Android ]

Problem z Etherlords z Clicka

probuje to zainstalowac, ale +/- przy 6% wszystko sie kopie i jest "Blad krytyczny" albo katastrofalny, jakis tam..... , w kazdym razie nie moge tego zainstalowac, probowalam z plytki , z dysku, i to samo:(( ma ktos jakas rade:))??

19.12.2002
21:06
smile
[2]

sergi__ [ Underworld ]

eee zabij gosci z Clicka :-)

19.12.2002
21:16
[3]

Paszczak [ Oaza Spokoju ]

he he he na stronie click.pl jest aktualnie patch do gry Toon Car(bez patcha gra nie działa) m,ożesz liczyć że niedługo pojawi się patch również do tej gry!

19.12.2002
21:28
[4]

Mutant z Krainy OZ [ Legend ]

ja Etherlords zainstalowałem bez problemu

19.12.2002
21:30
[5]

Fett [ Avatar ]

meine instal przebiegać kein problem :)

19.12.2002
21:43
smile
[6]

Drizzt [ Konsul ]

Czy mi się wyda czy to jest ta sama wersja , którą wydało Lemon .ona nie działa dobrze bez patcha. Przykładem jest zawieszanie się gry przy wizycie w wozie kupca.O tym jest mowa w recenzji na GOLu. I w ten sposób wychodzi wspaniały profesjonalizm twórców tej gazetki. To już druga gra wydana przez nich w ostatnim czasie ,która nie dziala bez odpowiedniego patcha.

21.12.2002
14:04
[7]

Isaac23 [ Legionista ]

u mnie wszystko jest OK a przy wozie kupca mi sie nie zawiesza.Tylko mam zle plytki podpisane:(

21.12.2002
14:16
smile
[8]

Bajt [ ]

Mi tez sie zawiesza przy wozie kupca i plytki mam zle podpisane :) Skad mozna sciagnac patcha? (jest w ogole?)

21.12.2002
14:17
[9]

Sanchin [ Konsul ]

Mi również wszystko działa bez zarzutów, ale patcha i tak zainstalowałem. Płytki też mam źle podpisane.

22.12.2002
00:09
smile
[10]

Cave [ Legionista ]

U mnie to samo. U kupca zawiesz się i tylko muzyczke słychać. Poza tym gra jest spox zwlaszcza ze gram w MagicTG.
Coś mio sie wydaje, ze goscie CLICK!'a to piraci. ;) Wcześniej Toon Car, teraz Etherlords (zle podpisane plytki). uch...

22.12.2002
00:31
smile
[11]

Lupus [ starszy general sztabowy ]

Dzięki za antyreklamę . A miałem zamiar kupić .

27.12.2002
18:02
smile
[12]

Lord Zak [ Legionista ]

A u mnie dzieje się coś takiego, że włączyłem grę(mam Windowsa XP Profesional ) ze dwa razy, a potem nie chciała mi się uruchomić :-( Sprzęt mam dobry Pentium 4, Geforce 2, 256 RAM. I taki stan utrzymuje się do teraz !!! Ciekaw jestem czy inni użytkownicy też mają taki problem z tą grą.

27.12.2002
18:13
[13]

Radzikikik [ Centurion ]

Lord Zak===> Mam to samo...
To chyba nie wina sprzętu bo ja mam kompa 400mhz, 160MbRam i Win98se

27.12.2002
18:14
[14]

Radzikikik [ Centurion ]

Click to kijowa gazeta. Sto razy lepsze, a w podobnej cenie gazety to np. Komputer świat gry, Gry Komputerowe....

27.12.2002
18:21
[15]

KWIECIUH [ Pretorianin ]

U mnie tez byl problem w czasie instalacji ale klikalem caly czas na "ponów probe" i załapało w końcu, tera doladowalem patcha i jest ok tylko mam problem z dzwiekiem : jest jakis taki zachrypniety przy odgłosach postaci (kiedy rzucam np czary) i w Intro. Czesto tez sie wiesza w czasie walki , podejrzewam ze mam za slaby sprzet (P3 450, 128ram, riva TNT 16mb )

W wymaganiach do gry napisali ze wystarczy P2 300, 64mb, i karta z akceleratorem 3d, oraz karta dzwiekowa zgodna z DirectSound.

27.12.2002
18:35
smile
[16]

Mutant z Krainy OZ [ Legend ]

u mnie instalajca przebiegła OK z tym wozem tez nie miałem problemów :)
ale juz tą gre odinstalowałem, nie spasiła mi

27.12.2002
23:12
smile
[17]

pasterka [ Paranoid Android ]

ludzie!! zainstalowalo sie!! ale dopiero wtedy jak zrobilam ...."odinstaluj":)) bo wczesniej w starcie sie pojawilo bez zainstalowania w calosci:)) ale juz jest ok, tylko z drobnymi przygodami:)

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.