GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z PRISONER OF WAR - help !!!!

08.12.2002
15:58
smile
[1]

thoMPson_ [ Centurion ]

Problem z PRISONER OF WAR - help !!!!

siema
jak próbuję uruchomić gierkę to mi wyskakuje taki błąd --->
gierka jest w polskiej wersji i angielski path nie działa chyba
pozdro

08.12.2002
16:00
smile
[2]

tramer [ ]

1.) nigdy nie instaluj angielskich patchy na polskie wersje gier 2.) napisz/zadzwoń do cdprojektu, podaj więcej danych etc. - pomogą.

08.12.2002
16:04
[3]

thoMPson_ [ Centurion ]

tramer: dzięki ,ale nie pomaga :) ja muszę tą grę uruchomić plizzzz help me

08.12.2002
16:05
[4]

tramer [ ]

niestety, na chwilę obecną, mając tyle informacji (czyli prawie nic) raczej nie mogę pomóc. poczekaj do jutra, zadzwoń do cdp :)

08.12.2002
16:12
[5]

thoMPson_ [ Centurion ]

a jakie informacje Cię interesują? parametry mojego kompa to Celeron 400 , g2MX 32 i 256 Ram ale koledze z dużoooo lepszym kompem pojawiał się ten sam problem

08.12.2002
16:22
smile
[6]

tramer [ ]

rozumiem, że macie oryginały? hmm... może to być problem z zabezpieczeniem - jakiej firmy macie cd-romy?

08.12.2002
16:39
[7]

tramer [ ]

no no, przyznawać się - to może być bardzo ważna sprawa...

08.12.2002
16:51
[8]

thoMPson_ [ Centurion ]

OCZYWIŚCIE ŻE ORGINAŁ :) CD-Rom ja LG kolega LG

08.12.2002
16:58
smile
[9]

tramer [ ]

o ile faktycznie macie oryginały, to może być problem - gra jest zabezpieczona i jakbyście mieli "kopie bezpieczeństwa" to tak by się mogła wywalać. zabezpieczenia marnie chodzą na napędach Samsung i stąd moje pytanie... hmm, w takim razie nie wiem co się może psuć. jutro sam to sprawdzę, a Ty tak czy siak skontaktuj się z CDP jutro.

08.12.2002
19:12
[10]

Osacz [ ony ]

moze procek za slaby byc...?? pamietam ze do prisonera minimum zalecane to ok 500mhz :((

08.12.2002
19:14
smile
[11]

tramer [ ]

no tak, ale pisze też o znajomym z dużo lepszym sprzętem. zresztą, dziwny komunikat jak na problem tego typu. nic to, wyjaśnimy sprawę :)

09.12.2002
16:16
smile
[12]

thoMPson_ [ Centurion ]

spoko , już działa :) nie wiem co zrobiłęm ale format poskutkował :D giera fajna , polecam pozdro i dzięki za pomoc

09.12.2002
18:53
[13]

Osacz [ ony ]

i zadzialalo na Twoim sprzecie ?? t.j. celku 400??

09.12.2002
19:31
[14]

thoMPson_ [ Centurion ]

na moim nie , ale u kumpla z Athlonem 1700 tak ja swojego kompa nie formatowałem , do kolegi poszedłem i mu twardziela wyczyściłem :D u mnie dalej ten sam problem , tak więc myślę że jak sobie też formata walne to powinno zadziałać - mam taką nadzieję cały dzień siedziałem u kumpla i pykałem :) pozdro

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.