GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

ArmA 2 DEMO - problem

27.06.2009
14:13
[1]

InTheSkyLine [ Chor��y ]

ArmA 2 DEMO - problem

Witajcie, ściągnąłem demo ArmA'y z tąd:

Na początku wszystko było OK, ściągnęło się, wypakowałem, zainstalowałem, a gdy chcę uruchomić grę pojawia mi się taki komunikat:


Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono X3DAudio1_6.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Wie ktoś, jak to rozwiązać?

Edit: Jakby co, to mam XP. ;)

27.06.2009
14:15
[2]

King Klick [ Generaďż˝ ]

Zassaj najnowsze bilbioteki DirecX March 2009 i po problemie ;)

27.06.2009
14:17
smile
[3]

InTheSkyLine [ Chor��y ]

King>>> A skąd je zassać?

27.06.2009
14:18
[4]

Sc00®pY [ Loler ]



spoiler start


spoiler stop

27.06.2009
14:18
smile
[5]

King Klick [ Generaďż˝ ]



Sciagnij ta z linka ode mnie, jest nowsza od tej co podal Sc00®pY :)

27.06.2009
14:21
smile
[6]

InTheSkyLine [ Chor��y ]

Dzięki, King. ;)

11.07.2009
12:02
[7]

Tenshay [ Senator ]

a ja mam ten sam problem, tyle ze sciagniecie DirectX nic nie pomaga.

instaluje to co podał King tam, gdzie mam DirectX, i nic... :|

HELP
z góry dzięki :)

11.07.2009
15:41
[8]

Tenshay [ Senator ]

ap

11.07.2009
16:53
[9]

Tenshay [ Senator ]

up!

11.07.2009
16:55
[10]

eJay [ Quaritch ]

11.07.2009
23:52
smile
[11]

Tenshay [ Senator ]

to nie rozwiązuje problemu

12.07.2009
15:01
smile
[12]

Tenshay [ Senator ]

up!!! :|

12.07.2009
19:25
[13]

Tenshay [ Senator ]

up...

12.07.2009
19:30
[14]

eJay [ Quaritch ]

Jeżeli dalej Ci wyskakuje błąd tego pliku to sobie go zassaj z sieci.

12.07.2009
20:58
smile
[15]

Tenshay [ Senator ]

i gdzie go mam wrzucić?

12.07.2009
21:08
[16]

Karrde [ Visual Effects Artist ]

Do katalogu z grą, albo do Windows/system32.

12.07.2009
21:27
smile
[17]

Tenshay [ Senator ]

dobra powiedzmy, że gra śmiga - ale nie ma dźwięku xd

ehhh chyba zrezygnuje z odpalenia tego ;\

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.