GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z grą

12.05.2009
20:59
smile
[1]

Fghujikok [ Junior ]

Problem z grą

Witam
Chcialbym poprosic o pomoc.
Gram w gre Mount and Blade i po uruchomieniu gry po jakims czasie wychodzi mi blad i gra sie wylacza... a czasami resetuje sie komp.
Nie pytac o wymagania bo mam praktycznie 2x wieksze niz powinny ;/
Jak gralem w inne gry i mialem ustawiona grafe na directa to rowniez wychodzily bledy i resetowal sie komputer ale gdy zmienial na np. OpenGl to wszystko dzialalo normalnie... i niewiem czy mam cos z directem.. Directx mam na kompie wersje 9.0c i to jest lepszy niz ta gra wymaga i jesli chodzi o zmienianie wersji w grafice Mount and Blade to jest wlasnie tylko do wyboru Directx 7 lub 9.. i dlatego musze cos z tym zrobic bo juz mnie denerwuje blad po 5 min gry czy wylaczenie kompa...
Prosilbym o szybka odpowiedz jesli ktos wie o co chodzi albo mial juz cos takiego

12.05.2009
21:08
[2]

mirencjum [ operator kursora ]

To może być wiele przyczyn, tylko trzeba znaleźć tą właściwą.



Na początek temperatury sprawdź (program Everest) i zainstaluj najnowsze sterowniki, potem directX.

12.05.2009
21:08
[3]

kulako [ Konsul ]

Podaj konfigurację komputera.

12.05.2009
21:23
[4]

Fghujikok [ Junior ]

karta : GeForce 6200
rozmiar : 128 MB
procek : AMD Athlon(TM) XP 2500+ 1.86 GHz
768 MB Ram

12.05.2009
21:37
[5]

jetix200 [ Człowiek ]

Twój komp ledwo co daje radę z tą gierką! Ja mam niewiele lepszy, a i tak w czasie walk jak na ekranie pojawiają się wrogowie to gra mi diametralnie zwalnia. Weź wszystko na minimalne i powinno lepiej chodzić...

12.05.2009
21:45
[6]

Fghujikok [ Junior ]

Nawet gdy zmieniam na minimalne to poczasie wychodzi blad i gra sie wylacza... wiec to nie jest tym spowodowane nawet komp sie resetuje

12.05.2009
22:20
smile
[7]

Fghujikok [ Junior ]

Zainstalowalem najnowsze sterowniki do Directx i nic to nie zmienilo..

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.