GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Brothers In Arms: Hell's Highway

11.05.2009
22:58
smile
[1]

Pit17 [ Stalker ]

Brothers In Arms: Hell's Highway

Witam zakupiłem grę Brothers In Arms: Hell's Highway, ale niezbyt jestem zadowolony z jego działania. Niezbyt się znam wieć postanawiam spytać co zmniejszyć co zwiększyć w ustawieniach grafiki oraz czy wyszedł do tego jakiś patch? Jeszcze jedno pytanie...widziałem tam tylko 3 opcje w grafice czy jest tam więcej opcji?

11.05.2009
23:02
smile
[2]

kozak_007 [ Konsul ]

odnośnie co do opcji to masz przed włączeniem gry jeśli się nie mylę, podaj specyfikacje kompa..
Moim zdaniem ta gra nie jest warta straty czasu który trzeba zmarnować by w nią grać .
pzdr.

11.05.2009
23:07
[3]

Pit17 [ Stalker ]

3.00Ghz, 1534MB, NVIDIA GeForce 7600 GS Windows Xp Home Edition. Może nie jest to wypas komputer, ale dalej na nim pogrywam.

12.05.2009
13:01
smile
[4]

Pit17 [ Stalker ]

up

12.05.2009
13:20
[5]

mexx97 [ Konsul ]

Powinno uruchomić...Nie wiem popróbuj. :)

12.05.2009
13:22
smile
[6]

Pit17 [ Stalker ]

Mexx97---> Hehe, ale mi chodzi o to, że niezbyt pięknie chodzi i czy da się to zmienić gdzieś? w opcjach są tylko 3 możliwości, ale nie wiem czy są gdzieś jeszcze

12.05.2009
13:25
smile
[7]

PaZur76 [ Gladiator ]

A to jest 2-rdzeniowy procek? Zdaje się, że na 1 rdzeniu gra się w ogóle nie odpala... A może się mylę?

12.05.2009
13:29
smile
[8]

Pit17 [ Stalker ]

paZur76---> Niestety nie znam się na tym i nie wiem gdzie sprawdzić ile mam rdzeni, a co do gry to odpaliła bez problemu, ale przy większych akcjach się tnie.

12.05.2009
13:29
[9]

orzinn [ GOD LIKE ]

To AMD Athelon 3000+ o ile sie niemyle?? Jeśli tak to będzie ci sie lekko przycinać bo na starym kompie tez tak miałem a miałem bardzo podobnego do twojego.

12.05.2009
13:30
[10]

Pit17 [ Stalker ]

Orzinn---> To może powoli wszyscy mi powiedzcie o co biega? Według mnie nie mam AMD Athelon 3000+, ale niezbyt wiem o co chodzi.

[edit] Sorry zapomniałem, że tam miałem edycje, ale teraz za późno.

12.05.2009
13:38
[11]

orzinn [ GOD LIKE ]

AMD Athelon to procek jedno rdzeniowy więc tak naprawdę gra nie powinna ci pójść bo niby tylko na 2 rdzeniowych idzie(kompletna bzdura). Jak ja miałem starego pieca to mi się cieło tylko na większych bitkach ale tak to prawie nigdy.

Orlando----> Bo oni specjalnie tak mówią , żeby kase na ulepszenie kompa wydawać :p

12.05.2009
13:39
smile
[12]

Orlando  [ Pretorianin ]

Pff, nawet Assassin's Creed działa na jednordzeniowcu.
Co nie zmienia faktu, że gra sie strasznie, ale działa.

12.05.2009
13:55
[13]

Pit17 [ Stalker ]

To według mnie nie mam AMD Athelona 3000+. Bardzo proszę o pomoc z grą. Na dole była wersja 1.00.00 czy jakoś tak więc sądze, że wyszły do tego patche, ale niestety nie umiem znaleść.

[edit] Orlando---> uuu...nie wyszły? To co można jeszcze zrobić żeby gra jako tako działała. Bez dennych odpowiedzi kup sobie nowy komp itp. Jeszcze jedno inna gra Ubisoftu chodziła dobrze. Chodzi mi o Far Cry 2

12.05.2009
13:56
smile
[14]

Orlando  [ Pretorianin ]

więc sądze, że wyszły do tego patche

Oink! Wrong.

12.05.2009
13:59
smile
[15]

-=BROGI23=- [ Generał ]

Tu nie chodzi o ilosc rdzeni procesora tylko o zestaw instrukcji jakie posiada ;)

Wersja: BOX Typ procesora: Pentium 4 Typ gniazda: Socket 775 Typ jądra: Prescott (0.09) Częstotliwość taktowania procesora: 3.0 GHz Częstotliwość szyny FSB: 800 MHz Mnożnik: 15 x Pamięć cache L1: 64 kB Pamięć cache L2: 2048 kB Dołączony wentylator: tak Inne cechy: SSE3, SSE2, MMX, SSE, EM64T, Execute Disable Bit

Wiec zgaduje ze to wlasnie P4 siedzi u Ciebie w obudowie ;)

Gralem w Hell's Highway, ale juz nie pamietam gdzie ustawialo sie grafike, poszukaj w menu opcji advanced, lub w menu start w folderze gry skrotu config i tam dzialaj :)

[edit]


Pod linkiem masz opis ustawien graficznych i z tego co widze to jadnak wszystko ustawia sie w menu gry...

12.05.2009
14:03
[16]

Pit17 [ Stalker ]

-=BROGI23=- ----> Dzięki właśnie u mnie jest Intel Pentium 4, ale teraz jak ktoś dobry mógł by mi powiedzieć gdzie oraz jak wejść do skrótu config?

12.05.2009
14:15
[17]

Pit17 [ Stalker ]

Sorry za post pod postem, ale czy jak zmniejsze rozdzielczość ekranu to może to coś pomóc czy to nic nie daje?

12.05.2009
14:18
[18]

-=BROGI23=- [ Generał ]

Daje, poczytaj to co podlinkowalem Ci w edycji poprzedniego posta...

IMHO rozsadnie byloby ustawic wszystko na minimum i w miare mozliwosci zwiekszac ustawienia, do momentu uzyskania tych ~30fps ;)

[edit]

Dobrze zrozumiales ;)

12.05.2009
14:29
[19]

Pit17 [ Stalker ]

-=BROGI23=- ---> Jak już mówiłem, ani trochę się na tym nie znam. Jeśli zrozumiałem to mam ustawić wszystko na "niskie" nawet rozdzielczość, a potem.... zwiększać ustawienia czy kupować nowe części do komputera? (To 2 odpada)

14.05.2009
19:54
[20]

Pit17 [ Stalker ]

Ja żeby nie zakładać nowego wątku spytam tu: Czy pójdzie mi Left 4 Dead na tym kompie? 3.00Ghz, 1534MB, NVIDIA GeForce 7600 GS Windows Xp Home Edition. Tylko żeby dało się grać. wolę dać jeszcze raz parametry kompa i czekam na odpowiedź.

14.05.2009
20:07
[21]

Ashaard [ enjoy the silence ]

Pit17 - Left 4 Dead na pewno odpali :)

Pazur76 et consortes - u mnie na AMD Athlon 3000+, 2 GB RAM i GF 7900GT gra śmiga na wysokich ustawieniach grafiki :)

15.05.2009
00:43
[22]

PaZur76 [ Gladiator ]

Ashaard ---> ty mi tu z łaciną nie wyskakuj, bo nie wiem czy mnie w tym momencie inwektywami obrzucasz czy jak ;-)...
Hm, to czemu w takim razie u mnie nawet pierwsza misja się nie chciała odpalić (czarny ekran się robił i monitor tylko popierdywał żałośnie)? A miałem pożyczonego oryginała BiA:HH, SP3 wówczas poinstalowany, o ile sobie przypominam, stery najnowsze i poza tym felernym prockiem wszystkie wymagania PieCuch spełnia(ł), przynajmniej te min....

15.05.2009
18:55
smile
[23]

Chudy Picio [ Centurion ]

Proszę o pomoc!!!Instaluję tę grę,klikam ikonę:I NIC!!!Nie włącza się!!!Mam SP3,DirectX 9.0,najnowsze sterowniki do karty graficznej,kartę graficzną NVIDIA GeForce 8600 GTS.Pomocy!!!

16.05.2009
23:54
[24]

PaZur76 [ Gladiator ]

A ja w końcu swój problem rozwiązałem :-). Wina leżała po stronie sterów PhysX, tych wówczas nie aktualizowałem. A myślałem, że to kwestia procka.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.