GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

no ja już nie mogę!

24.02.2009
17:09
[1]

palpe [ Konsul ]

no ja już nie mogę!

dziś włączyłem sobie assassin's creeda i grać się nie da. po prostu zcina jak cholera! nie wiem czemu tak się dzieję :( wie ktoś co to może być?

24.02.2009
17:10
[2]

Salado. [ Generał ]

FORMAT


EOT

24.02.2009
17:11
[3]

Zultab [ Konsul ]

Podaj parametry komputera i nazwa tematu powinna wskazywać co masz nam do przekazania.
W twoim przypadku Assasins Creed się zacina - Jakies rady?
Albo cos w tym stylu.

24.02.2009
17:11
[4]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Wcześniej jak grałeś nic się nie działo? Przede wszystkim podaj konfiguracje kompa.

24.02.2009
17:11
[5]

mariosprinter [ Konsul ]

wie ktoś co to może być?
Prawdopodnie wina sprzętu.

24.02.2009
17:11
[6]

Mac94 [ TF2 Player ]

Karta przegrzewa pewnie..xP podkręcałeś?

Edit: Tak na szybko. Może antywirus robił skanowanie w tym czasie jak grałeś? ;D ja miałem tak i też cholernie zdenerwowałem.

Edit2: PODKRĘCAŁEŚ KARTĘ GRAFIKI? xP

24.02.2009
17:12
[7]

narmiak [ nikt ]

Ja wiem, ja wiem. Za słaby komputer.

24.02.2009
17:13
[8]

palpe [ Konsul ]

intel core 2 quad q6600 czy jakoś tak 2.4 GF9600gs 3 gb ramu i kiedyś działało na full jakieś 40fps cudo było

arto - nie mylisz się
arto2- oj dawno dawno jakieś 2 tygodnie :D sterowniki karty grafiki?

24.02.2009
17:13
[9]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Ee tam. Z jego tekstu wynika że już wcześniej grał i tylko teraz się tak stało. Chociaż może się myle.

PS: Post wyżej. Mówiłem że już grał.
PS2: Kiedy ostatnio grałeś? Jeśli dawno to zaktualizuj sterowniki. Jeśli nie to może to być jednak wina sprzętu choć nie zakładajmy z góry.

24.02.2009
17:19
[10]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Wejdź w Start-->Uruchom-->dxdiag-->zakładka Ekran i podaj nazwe i date sterownika który masz aktualnie zainstalowany. Może być to także wina chłodzenia karty graficznej. Albo zasilacz nie wydala.

PS: Sterowniki oczywiście do karty graficznej.

24.02.2009
17:26
[11]

palpe [ Konsul ]

nie wiem czemu zamazałem xD


no ja już nie mogę!  - palpe
24.02.2009
17:29
[12]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Wejdź zakładke Ekran bo tak to mi to nic nie da.

24.02.2009
17:31
[13]

palpe [ Konsul ]


no ja już nie mogę!  - palpe
24.02.2009
17:33
[14]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Stery z 26.12? Wejdź na strone Nvidii - www.nvidia.pl . Tam oczywiście dalej Sterowniki-->wyszukaj swoją wersję-->ściągnij a potem to już raczej wiesz co robić. Odinstaluj stare, zainstaluj nowe.

PS: Nie mówie że to rozwiązanie pomoże, ale warto spróbować.

24.02.2009
17:36
[15]

palpe [ Konsul ]

no ale czemu na tamtych działało płynnie?

24.02.2009
17:39
[16]

ArtoseruS [ Pretorianin ]

Właśnie mnie to dziwi. Być może to wina zasilacza? Jaką moc ma? Chodzi o W-Waty. Być może też chłodzenie.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.