Kozi89 [ Legend ]
mieszanka bakaliowa
Czy was też irytuje fakt, że w większości (jeśli nie wszystkich) mieszankach bakaliowych ogromną większość stanowią rodzynki? Lubie je, ale jest ich za dużo. Zamiast komponować się ze smakiem orzechów różnego rodzaju to zagłuszają go i zamulają słodyczą. Czy macie podobne odczucia?
sliwonk [ wiem , beznadziejny nick ]
Rodzynków jest najwięcej ,bo chyba są one najtańsze.
zylla® [ Konsul ]
Rodzyny Rox ;]
eT x BanDzaii [ Konsul ]
Zyciowy problem tego człowieka...
gargigosu [ Pretorianin ]
mnie irytuje, ze ostatnio 'mieszance studenckiej' bylo doslownie kilka orzechow nerkowca, ktore sa pyszne. a reszte zawalili zwyklymi ziemnymi :(
lo0ol [ Jónior ]
Mnie wpienia to ... gdy kupuję chleb tostowy, a na końcu co wnioskuję? Jaki debil pakuje nieparzystą liczbę kromek?
Indescriptible [ Pretorianin ]
a mnie zastanawia dlaczego "mieszanka studencka" nazywa się studencka, skoro jest taka droga;)
a co do chleba tostowego to zawsze jest parzyście, co z tego, że ostatnia kromka ma 2 mm grubości:P ale kromka;)
gargigosu [ Pretorianin ]
hehe podoba mi sie ten watek.
[7] tez sie zastanawialem nad jej cena :-D
z irytujacych rzeczy jest jeszcze to, ze czekolada jest pakowana w taki sposob, ze jak ja otwieramy to zawsze widzimy ta brzydka strone "rewersowa". coz za przyjemnosc jest jesc czekolada patrzac na piekne, awersowe kostki.
sliwonk [ wiem , beznadziejny nick ]
[9] myślisz , że wielkim koncernom liczy się zdrowie konsumentów.Ważna dla nich
jest tylko kasa!
Kozi89 [ Legend ]
[10] i wracamy do posta [2]