GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Dwukrotne zamrożenie produktu.

15.05.2007
12:28
[1]

Saluteer [ Generaďż˝ ]

Dwukrotne zamrożenie produktu.

Od dziecka wiem ze nie mozna czegos zamrozić, rozmrozić i znów zamrozić a potem spożyć. Ale dlaczego? Co sie wtedy moze stac? Jakie procesy zachodza?

15.05.2007
12:29
[2]

stanson [ Szeryf ]

Dużo bakterii się robi, Saluteerku.

15.05.2007
12:33
[3]

Saluteer [ Generaďż˝ ]

ale z jakiego powodu te bakterie sie robia?

15.05.2007
12:35
[4]

Xaar [ Uzależniony od Marysi ]

"...i znów zamrozić a potem spożyć."

- a jadłeś kiedy zamrożoną pizze? ;)

15.05.2007
12:41
[5]

moniushco [ Generaďż˝ ]

chyba głównie sbakterie salmonelli

15.05.2007
12:43
[6]

Saluteer [ Generaďż˝ ]

"...i znów zamrozić a potem spożyć."

Wiedzialem ze ktos sie o to przyczepi, ale nie chcialem juz pisac 5 razm slowa mrozić ;)

15.05.2007
12:49
[7]

The LasT Child [ MPO GoorkA ]

etam,,, ja tak robie i jeszcze ży...*%$#*% HDFSFH
sadasd
pomo cy
.
.
.
.
.
.
.

15.05.2007
13:07
smile
[8]

† † † [ Junior ]

Prawdziwemu studentowi pelna geba to nawet dziesieciokrotne rozmrazanie nie straszne ;)

Ale ostrzegam! Przygotuj sie na dluzsza wizyta na tronie po takich experymentach ;)

15.05.2007
13:12
[9]

BIGos [ bigos?! ale głupie ]

dlaczego nikt nie udzielil odpowiedzi, ale kazdy musial sie wypowiedziec?

15.05.2007
13:18
[10]

ZbyszeQ [ FZ7 user ]

BIGos ---> nie wiem, moży ty nam powiesz?

15.05.2007
13:18
[11]

_bubba_ [ Evil Genius ]

bigos -> no wlasnie, forum zdecydowanie spada na psy

15.05.2007
13:46
[12]

Arczens [ Legend ]

Przeciez stanson napisal, ze chodzi o bakterie. Rozmrozenie powoduje, wyjscie bakteri ze stanu uspienia i ich nagly rozwoj. Po ponowym zamrozeniu jest ich juz duzo wiecej i takie jedzenie psuje sie duzo szybciej.

© 2000-2025 GRY-OnLine S.A.