GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Bigggg problem z Gta 3

26.07.2002
18:56
smile
[1]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

Bigggg problem z Gta 3

Plizzka pomóżcie bo tak : kupilem se orginalke gta3 i po zainstalowaniu właczyłem gta i tam pokazalo sie intro , przyspieszylem i pojawil sie taki obrazek z gta ( jakies postacie z gry ) i nic dalej sie nie robi plizzzzka pomozcie !!!!!!

26.07.2002
18:58
smile
[2]

wich3r [ Sprzedam nerkę ]

https://www.gta3.pl

26.07.2002
19:02
smile
[3]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

noooooooooiiii??

26.07.2002
19:23
[4]

Michmax [ ------ ]

Dziwne, dziwne. Sprawdź na kompie u kogoś innego. U mnie działa bez problemu (pirat)

26.07.2002
19:27
smile
[5]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

mam AMD Athlon 1600+, rive tnt\pro , 128 ddram, i nizla plytke glowna......a jednak cholera nie wchodzi

26.07.2002
19:39
smile
[6]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

no nikt nie wie????

26.07.2002
19:56
[7]

wich3r [ Sprzedam nerkę ]

poszukaj na gta3.pl ! zainstaluj patche czasami pierwsze uruchomienie dłłłłuuuuuugggggggoooooooo trwa :(

26.07.2002
20:08
[8]

meli [ Pretorianin ]

na gta3.pl nic nie ma szukaj tu : (fakt że po niemiecku) :)

26.07.2002
20:53
smile
[9]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

szpoxay uczyłem siem niemca hehe.....tylko że nie uważawalem....

26.07.2002
21:04
smile
[10]

Jedic [ Junior ]

Myśle że twoja karta graficzna jest za troszkę za słaba na tą gre, ja mam GeForce'a 2 Titanium i nieźle chodzi. Jeżeli masz ok.600 złoty na zbyciu to zainwestuj w tą kartę albo nowszą.

26.07.2002
21:04
smile
[11]

Jedic [ Junior ]

Myśle że twoja karta graficzna jest za troszkę za słaba na tą gre, ja mam GeForce'a 2 Titanium i nieźle chodzi. Jeżeli masz ok.600 złoty na zbyciu to zainwestuj w tą kartę albo nowszą.

27.07.2002
08:07
smile
[12]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

łoooopsi zapomniałem dodać że ta riva to 2

30.07.2002
00:52
[13]

eBorn [ Pretorianin ]

mam ten sam problem co SamHaukneS !! Mam geforca 2 (a na nim ta gra zazwyczaj dziala). SamHaukneS znalazles moze juz rozwiazanie problemu?

30.07.2002
01:10
[14]

Rendar [ Senator ]

Ja mam Rive TNT 2 i P3 733 256 Ramu i chodzi spoko (zresztą wczoraj skończyłem) Ale zapodałem moją płytke na P4 kolesia z Gieforcem 2 i d..., też stanęło na ekranie z postaciami i nic. Nie miałem czasu kombinować, ale to chyba wina jakiś sterów.

30.07.2002
17:38
smile
[15]

SamHaukneS [ śliski dżons ]

nie rozwiązałem tej nutrującej sprawy (jeszcze) :(

30.07.2002
17:52
smile
[16]

Grand [ The One And Only ]

Spróbuj zainstalować tego patha co go rocstar wypusciło jak masz orginał to ci się zainstaluje jak nie to sie nie zainstaluje :))

30.07.2002
18:26
[17]

eBorn [ Pretorianin ]

Grand - to jest opis problemu po patchowaniu

30.07.2002
19:05
[18]

Danger [ Konsul ]

SamHaukneS----------> Na rivie to ci GTA za dobże chodzić nie będzie. Wiem bo sam ją miałem.

30.07.2002
22:29
[19]

CrazyMan [ Ur-Shak ]

Po co ci wogole Oryginal?? Piraty sa tansze!!, lepsze (chociaz ubozsze) - oczywiscie uwazam ze piratow kupowac nie mozna i ja nie kupuje ale..........

30.07.2002
22:31
[20]

Grand [ The One And Only ]

Aha sorry

31.07.2002
20:06
[21]

MOD [ Generał ]

1.Jak możesz to sprawdź plytę u kumpla (nie zaszkodiz spróbować) 2.Zarejestruj się i poproś o pomoc techniczną Play-it.

31.07.2002
20:25
smile
[22]

Luremaster [ Siewca Zagłady ]

Qrwa Mac!!! kupilem to gowno. Po intrze zatrzymuje sie na tym pedalskim obrazku ale gdzies po pol minuty wchodzi do menu gdzie widac tylko jakies kwadraty i prostokaty (textu nie widac)! Mam najnowsze stery do mojego Gforce4 a tu takie kwiatki... Jak mozna wypuscic takie COS na rynek? Ze na polowie kart graficznych nie idzie? Zenada i kompromitacja...

31.07.2002
21:38
[23]

sid86 [ Konsul ]

Luremaster -------- > masz pewnie xp:) musisz sciągnoć specjalną łatke ( z microsoftu) usuwającą ten problem

31.07.2002
21:47
[24]

sid86 [ Konsul ]

oto linki do odpowiednich wersji łatek: jak masz xp pl to -------> https://kyle.terminal.pl/gta3/Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe jeżeli zaś masz xp angielskiego ------> https://kyle.terminal.pl/gta3/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe

31.07.2002
23:06
[25]

fillin [ Chorąży ]

latki powinny poomoc (a masz oryginala?)

01.08.2002
00:41
[26]

Luremaster [ Siewca Zagłady ]

Dzienki bardzo za pomoc. sciagne zaraz i zobacze

01.08.2002
01:19
smile
[27]

Luremaster [ Siewca Zagłady ]

teraz dziala jak nalezy..:) thx wielkie!

08.08.2002
23:35
[28]

kowal24 [ Widzew Łódź ]

mój kuzyn miał też problem z tymi napisami. były tylko prostokąty. miał 2 win i na 98 chodziło dobrze tyle że wolno a na XP były kwadraty ale chodziło szybko.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.