GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Creative MuVo TX 256Mb - Problem

04.01.2007
20:41
smile
[1]

I.G.I [ |PL|-->I.G.I<-- ]

Creative MuVo TX 256Mb - Problem

Mam Problem z Moim Creative MuVo TX 256Mb. Mianowicie Gdy Podłączam Go Do Kompa Wszystko Jest Ok Tzn. Da Się Słuchać Muzyki, Wgrywać Pliki, Ale Gdy Chce Go Uruchomić Normalnie Owszem Działa, Ale Zaraz Potrafi Się Wyłączyć (Lub Wogóle Się Nie Włączy, Albo Działa Nawet 2 Godziny i Potrafi Się Wyłączyć - Złośliwość Rzeczy Martwych... :/). Wie Ktoś Co To Może Być? Napewno Nie Bateria, Bo Sprawdzałem i Napięcie Jest Takie Jak Powinno Czyli 1,5V

04.01.2007
20:43
[2]

Taikun44 [ Emissary Of Death ]

Spróbuj go może sformatować w Winie

04.01.2007
20:51
smile
[3]

I.G.I [ |PL|-->I.G.I<-- ]

Pomogło... Miejmy Nadzieje :) Zobaczymy Jak Się Sprawdzi w Drodze Do Szkoły :) Dzięki Serdeczne:)

04.01.2007
20:58
smile
[4]

Przewodnik Syriusza [ Magazyn Grafik ]

Dlaczego każdy wyraz piszesz z wielkiej litery?

04.01.2007
20:58
smile
[5]

I.G.I [ |PL|-->I.G.I<-- ]

Przyzwyczajenie? Każdy Ma Jakiś Własny Styl -.- Ale To Tylko Na Kompie Tak Pisze...

04.01.2007
21:14
[6]

goldenSo [ Ciasteczkowy LorD ]

@Przewodnik Syriusza
Może koledze sie mowa zza Odry udziela?

04.01.2007
21:32
[7]

_bubba_ [ baseraper ]

Nie, bo by tylko rzeczowniki z duzej pisal

04.01.2007
21:51
[8]

goldenSo [ Ciasteczkowy LorD ]

@_bubba_
Schorzenia w różnej postaci się trafiają.

04.01.2007
21:56
smile
[9]

Tenshay [ Konsul ]

odczepcie się od niego, niech pisze jak chce :)
Może to ze szczęścia, że się MP3 naprawiło :D

04.01.2007
21:57
[10]

goldenSo [ Ciasteczkowy LorD ]

@Tenshay
Patologie trzeba tępić w zarodku.

04.01.2007
21:58
[11]

Jerryzzz [ E ]

Przede wszystkim zaktualizuj soft, na pewno pomoze, mialem kiedys z Creativem ten sam problem...

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.