
Loon [ jaki by tu stopien? ]
Nocne rozmowy o życiu i śmierci a rano zrobimy jajecznicę cz. 1
Też mogę :).
Od czesci drugiej mozna wolac na to NROŻiŚaRZJ

matisf [ X ]
piersi

Loon [ jaki by tu stopien? ]
hehe, a to sie nam "dil" udał xD
frer [ Freelancer ]
Straszną wiochę robimy tutaj, chyba ranking poleci. :D
Buby [ Perfekt ]
frer -> jednakże zobacz, że wątek ma inną obecnie nazwę, przez co nie jest kolejną kopią innego wątku, ale wprowadza tu całkowice nową świeżość ;)
frer [ Freelancer ]
Mój też, ale wpiszcie tam kilka bezsensownych postów, żeby nie było, że zakładam bezsensowne wątki w których nikt się nie wpisuje. :D
Loon [ jaki by tu stopien? ]
Mamy ranek, więc czas na przepisy na jajecznicę :)
..... firmowa I
Składniki:
8 jaj z firmowymi, markowymi żółtkami, 3-4 dkg tłuszczu, 5 dkg chrzanu,
4 dkg orzechów włoskich bez łupin, 25 ml śmietany, sól, pieprz do
popieprzenia.
Sposób przygotowania:
Przed przystąpieniem do procesu smażenia należy wyciszyć swą duszę.
Misterium rozpoczynamy, gdy nasz mózg będzie opróżniony, a cała nasza
koncentacja będzie skupiona na potrawie. Smażenie wymaga skupienia,
albowiem jest to moment kulminacyjny, decydujący o walorach smakowych
potrawy. Gdy powyższe warunki zostaną spełnione, składniki wymieszaj i
usmaż, a smaż do momentu, w którym poczujesz wonny, charakterystyczny
zapach. Za prawdę powiadam wam, nieba wówczas w gębach zaznacie,
a wiekuiste dzieło wypełni się. Amen.
Autor: Eugeniusz Zsuinegue.
frer [ Freelancer ]
Ja wolę jajko na szynce, właśnie dziś już sobie zjadłem takie pyszne, a do tego kawka z mlekiem... mmmmhhhhmmmm po prostu cudownie. :)

Loon [ jaki by tu stopien? ]
Też wolę, ale tu trzeba dawać wyszukane przepisy xD.

rothon [ Malleus Maleficarum ]
Hmmm... Jak niewiele potrzeba niektorym, zeby siegnac cudownosci. Zwykle kurze jajko, kawalek ochlapa i troche laktozy. Znaszli ten kraj...
Szczerze zazdroszcze.