GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

No ja nie mogę !

18.08.2001
16:52
[1]

Ko [ Run To The Hills ]

No ja nie mogę !

Czego nie chce mi działać Rally Champioship ?
Kupiłem dzisiaj i kurde jak ma się zacząć odliczanie to gra się wiesza ! Mój sprzęt spełnia wymagania gry na 100% !!!!!

18.08.2001
17:22
[2]

Ko [ Run To The Hills ]

pomoże mi ktoś ?

18.08.2001
17:24
smile
[3]

Morbus [ - TRAKER - ]

A czy gra jest w 100 procentach orginalna ? ;)

18.08.2001
17:59
[4]

Ko [ Run To The Hills ]

niestety....... już nie będę kupował tego durnego KŚ GRY ! Piraci rulz !

18.08.2001
19:33
[5]

waldorf [ Pretorianin ]

Nie denerwuj się tak KO. Jakiego OS-a używasz? U mnie na W-95 chodziło spoko. Może to problem z ustawieniem karty muzycznej? Napisz coś więcej o sprzęcie i jak urchamiałeś.

18.08.2001
19:43
[6]

Ko [ Run To The Hills ]

Otóż na P II 300 mhz (poprzedni 600 mi się spalił :( ) 96 RAM Nvidia Riva TNT M64 32 mb karta muzyczna, jakaś tam. CM6330 czy jakoś tak........ W ogóle to na razie mam kitny sprzęt, ale ta gra powinna działać

18.08.2001
19:54
[7]

Ko [ Run To The Hills ]

ma ktoś jakiś pomysł ?

18.08.2001
20:02
[8]

waldorf [ Pretorianin ]

A co napisali w SK może jakieś sugestie? Ta gra jest jeszcze chyba pod dosa ale ma pewno nie pamiętam, jeśli tak to trzeba uruchomić setsund czy jakoś tak, ustawić kartę muzyczną. Napisz jak obiawia się to zawieszanie. Napisz jaki System operacyjny.

18.08.2001
20:05
[9]

Ko [ Run To The Hills ]

w "SK" ? Po prostu jak włączam grę, słysze głos Wiesławskiego (albo Martynki :P). 5, 4, 3, 2...... i widzę tylko 1. Słyszę głos samochodu, ale nie mogę nim ruszyć :( Windows 98 SE Proszę o pomoc ! A tak nawiasem mówiąc to KŚ GRY ostatni raz kupiłem !

18.08.2001
20:10
[10]

waldorf [ Pretorianin ]

Sorry miało być KŚ Ja miałem wersję angielską. Co się dzieje inni odjeżdżają??? Jak skonfigurowałeś klawisze?

18.08.2001
20:30
[11]

Ko [ Run To The Hills ]

Własnie o to chodzi że wszystko zatrzymuje się w miejscu, tylko słychać silniki samochodów A KŚ olał mnie. Nie odpisali....... Przerzucam się na Action Plusa

18.08.2001
20:31
[12]

beeria [ Konsul ]

spróbuj zassać najnowsze sterowniki do swojej karty graf./muz. - kiedyś miałem podobny problem z mortyrem na ati rage 128, po zainstalowaniu najnowszych sterowników wszystko było ok

18.08.2001
20:36
[13]

waldorf [ Pretorianin ]

Spróbuj uruchomić grę z "tylko wiersz poleceń" albo z Dosa jak do masz zainstalowanego ale wygląda mi na to że ustawiłeś złą kartę dziwiękową. To te setsound.exe, poróbuj z różnymi irq i dma (albo zajżyj do książeczki od karty). Nie poddawaj się. Napisz czy coś pomogło.

18.08.2001
20:54
smile
[14]

Ko [ Run To The Hills ]

niestety na razie jest tak jak było... :(

18.08.2001
22:10
[15]

Ko [ Run To The Hills ]

Wiem co zrobie ! Windowsa przeinstaluje !!!!!!!!! I mam jeszcze pytanie: co to jest za plik delme.bat ?

18.08.2001
22:49
[16]

Ko [ Run To The Hills ]

ja pier###e jak teraz nie zadziała to się wkurze

18.08.2001
22:58
smile
[17]

Ko [ Run To The Hills ]

ku##a mać ! nie kupujcie nigdy tego syfu Komputer Świat GRY !

19.08.2001
00:35
smile
[18]

Dessloch [ Senator ]

bez przesady, to że zle masz skonigurowany to nie ich wina... gra chodzi normalnie u mojego qmpla ktory tesh kupil KŚ.... wiec wina wyłącznie twoja!

19.08.2001
12:49
[19]

Ko [ Run To The Hills ]

Dressloch skoro działa u mnie bez zarzutu (no, może lekko haczy) Colin Mc Rae 2 czy UT to czego miałby nie działać Rally Chapionship ? Podejrzewam, że płyta jest uszkodzona

19.08.2001
13:19
[20]

Ko [ Run To The Hills ]

zainstalowałem demo the sting i nie działało ! dziwne, jak instalowałem to samo demo z clicka! to jakoś działało...........

19.08.2001
13:26
[21]

Dessloch [ Senator ]

pewnie zle sie obchodizles z plytka :D bo u mojego kumpla dziala.... wszyztko

19.08.2001
13:30
[22]

Ko [ Run To The Hills ]

płytkę kupiłem wczoraj o 19.00 i jutro pójdę i oddam do kiosku

19.08.2001
14:35
smile
[23]

Hellmaker [ Nadputkownik Bimbrojadek ]

ten plik delme.bat ... hmmm... może to delete me :-)))) i czyści całość dysku łącznie ze ścieżkami procka :-))))

19.08.2001
20:04
[24]

alexej [ Piwny Mędrzec ]

u mnie giera chodzi bez problemu

20.08.2001
09:48
[25]

Ko [ Run To The Hills ]

wymieniłem ! teraz gra musi działać !

20.08.2001
09:51
smile
[26]

netY [ Pretorianin ]

No więc ja mam P III 733 Mhz, 512 Ram, Riva TNT2 32MB, 98 GB Twardego, SoundBlaster 128 - i ta gra też nie chce u mnie działać, kupiłem około pół roku temu oryginał i leży badziewie na półce ;((( Narka...

20.08.2001
09:59
[27]

Ko [ Run To The Hills ]

hmm, nie działa...... ale przynajmniej mam pewność, że zrobiłem wszystko

20.08.2001
10:10
[28]

Ko [ Run To The Hills ]

kurde, ale wasza strona wygląda dziwnie w podwyższonej rozdzielczości (ale to poza tematem) alexej jaki masz sprzęt ? tzn. na jakim włączyłeś grę ? skąd mogę skombinować najnowsze stery do Nvidia riva TNT 2 m64 ? hmmmm, dessloch miał racje..........

20.08.2001
10:12
[29]

netY [ Pretorianin ]

Tam powinien być najnowszy detonator - chyba 12.41 Pozdroffka ;)))

20.08.2001
10:23
[30]

Ko [ Run To The Hills ]

looknijcie tutaj, może zobaczycie coś dziwnego

20.08.2001
14:29
[31]

waldorf [ Pretorianin ]

----> Ko, Co to jest to inne urządzenie??? Może babol tu siedzi?

20.08.2001
17:43
[32]

Ko [ Run To The Hills ]

nie wiem............. ale gra zaczęła już działać. Może dlatego, że zainstalowałem directa 8.0 a

21.08.2001
14:04
smile
[33]

waldorf [ Pretorianin ]

No widzisz, co sie było gotować i zarzekać. Trzeba to zwalczać "siłą spokoju":-))))) jak mawiał pewien polityk, ale może Ty już tego nie pamiętasz.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.