GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z install.exe

28.06.2006
19:23
smile
[1]

Sn33p3r [ Johnnie Walker ]

Problem z install.exe

Jak widac na screenie, ikona mojego dysku F zmienila sie.Zeby wejsc na dysk musze go eksplorowac, jezeli robie to normalnie czyli klikajac dwa razy na ikone dysku to wyskakuje mi taki komunikat jak na screenie.Jak to naprawic?Wie ktos moze?Za kazda pomoc dziekuje z gory.
Pozdrawiam

wysiu czekam na Ciebie:]

edit:
Narmo--->Niestety nie ma go:)

28.06.2006
19:25
[2]

Narmo [ nikt ]

Eksploruj i wykasuj plik autostart.inf (będzie ukryty prawdopodobnie)

28.06.2006
19:43
smile
[3]

Mayday1 [ Pretorianin ]

to wyrzuć wszystkie ukryte jakie są ;)

28.06.2006
19:45
[4]

Sn33p3r [ Johnnie Walker ]

Mayday1--->jezeli nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz lepiej nic!

28.06.2006
19:51
[5]

Narmo [ nikt ]

Pokaż co się dzieje, kiedy wywołasz menu kontekstowe dla tego dysku (prawy przycisk myszy na ikonie danej partycji)

Edit: Jeżeli będzie coś takiego jak "Autoodtwarzanie to autorun.inf musi być w katoalogu głownym dysku (czyli bezpośrednio na dysku a nie w żadnym katalogu podrzędnym))

28.06.2006
19:54
[6]

Sn33p3r [ Johnnie Walker ]

---->

edit: autorun.inf oczywiscie jest, ale po wykasowaniu go nic sie nie dzieje.
Oto jego zawartosc :
[autorun]
open=install.exe
icon=install.exe,0



28.06.2006
19:58
[7]

Narmo [ nikt ]

Zrestartuj kompa :)

28.06.2006
20:07
[8]

Sn33p3r [ Johnnie Walker ]

:D
Wiecej nie pije!Nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby go zrestartowac...:)
Dzieki wielkie Narmo.

28.06.2006
20:12
smile
[9]

Mayday1 [ Pretorianin ]

uhuhu.... ;)

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.