GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z połączeniem sieciowym (Asus)

12.06.2006
19:19
smile
[1]

Patrol_wcg [ Devil Square ]

Problem z połączeniem sieciowym (Asus)

Witam. Jakiś czas temu kupiłem drugiego kompa do domu, a konkretnie ASUSA A6000U.
Od razu zabrałem się za zrobienie sieci bezprzewodowej, kupiłem rother ( nie wiem czy tak się to pisze ) Pentagram Cerberus i kartę sieciowa do kompa stacjonarnego. Udało mi się odpalić "Cerberusa" mam połączenie z netem ale tylko na kompie stacjonarnym. W laptopie nie potrafię skonfigurować sieci ... po prostu nie ma bladego pojęcia co gdzie jak kiedy z kim w czym. Nie wiem nawet za bardzo jak odpalić tą sieciówkę bezprzewodową :|
Kiedy staram się stworzyć połączenie wyskakuje mi błąd "urządzenie nie jest w pełni podłączone" czy jakoś tak.
Nie znam sie na sieci ani laptopach z tad moje pytanie. Jak zrobić połącznie z tą sieciówkę w Asusie i jak później zrobić sieć ( chodź myślę że po włączeniu sieci będzie all działać ).
Ps. Sorki za błędy i stylistyke. Ale babram się już z tym dwa tygodnie. A właściwie to babrałem z TPSA ;)

[Edit]

Durne błędy. Sry.

12.06.2006
19:22
[2]

Kijano [ Generaďż˝ ]

o ja pierdol*
zkąfigurować

nie mozna, nie reagowac na taka ignoracje naszej mowy ojczystej
a moge w twojej ?

12.06.2006
19:26
[3]

Patrol_wcg [ Devil Square ]

Kijano: Daj sobie siana jak nie masz nic konkretnego do napisania. Teksty o błędach zachowaj dla siebie. Wiem że je wale wiec ... podaruj sobie i pobaw się w innej piaskownicy.

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.