GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z grami - żadna się nie uruchamia ...

08.05.2006
10:46
[1]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

Problem z grami - żadna się nie uruchamia ...

Otóż nie wiem, co namieszałem w komputerze/notebooku. Tylko America's Army mi działa. Żadna z gier zainstalowanych czy też nowo zainstalowanych się nie uruchamia, tzn. gdy kliknę na ikonkę, po chwili pojawia mi się czarny ekran i nic nie można zrobić oprócz restartu. Nie wiem, czego to może być przyczyna ...

08.05.2006
11:36
[2]

Ktoś_fajny [ Legionista ]

może coś z kartą graficzną nie tak

08.05.2006
12:14
[3]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

Ktoś_fajny ---> zainstalowałem najnowsze sterowniki i nic :(

Kurde no nie wiem, co zrobiłem ...

08.05.2006
12:18
[4]

@[email protected] [ Generaďż˝ ]

a moze po prostu nie pociagnie tych gierek ? grafa za slaba i juz

08.05.2006
12:21
[5]

yasiu [ Generaďż˝ ]

a próbowałeś przewracania systemu - powrotu do jakiś wcześniejszych ustawień? mi to nie raz pomogło

08.05.2006
12:51
[6]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

@[email protected] ---> Ati M Radeon x700 128 MB, raczej nie za słaba ...

yasiu ---> jeszcze nie próbowałem ...

08.05.2006
13:09
[7]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

nic z tego, przywracanie nie działa ...

08.05.2006
14:25
[8]

Aragorn, Syn Arathorna [ ]

zainstaluj Windowsa od początku, a jak nie to sprawdź sprzęt... mi sie jedna fajna gra nie uruchamia na XP... A mianowicie CLASH :( Dzieje się to samo co opisywałeś, z tą różnicą, że gra sama się wyłącza...

08.05.2006
17:25
[9]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

Nie widzi mi się instalacja Windowsa na nowo ... usuniecie i ponowne zainstalowanie sterownikow ATI tez nie odnioslo skutku ...

08.05.2006
17:33
[10]

Aragorn, Syn Arathorna [ ]

To chyba coś ze sprzętem

08.05.2006
17:41
[11]

Aragorn, Syn Arathorna [ ]

albo masz ZA STARE gierki na twój PC, albo ZA NOWE... opisz swój komputer, i podaj przykłady gier, które nie działają

08.05.2006
17:49
[12]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

Aragorn ---> przeczytaj kilka postów wyżej.

Ati M Radeon x700 128MB
Intel PM 1.86 GHz
1024 MB RAM

itd itd
To jest notebook Asus - a gierki stare czy nowe, nie ważne chodziły i nie chodzą ...

08.05.2006
17:53
[13]

Gimli syn Gloina [ Legionista ]

a ja z grami mam (tzn.kuzyn ma) inny problem. normalnie je załączam gram przez ok3 minuty i koniec. trzeba restetować kompa. wie ktoś gdzie tkwi problem

08.05.2006
21:30
[14]

Grzesiek [ - ! F a f i k ! - ]

^

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.