GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Białe paski na monitorze - problem

22.04.2006
18:57
[1]

Stryjek_Ben [ Pretorianin ]

Białe paski na monitorze - problem

na wiec tak kupilem sprzet jakies ponad 2 miechy temu mam athlona 3.2 gf 6800gs i co sie stalo ostatnio moze troszke dluzej wchodzil mi do windowsa ale odpalam kolejny raz pcta a tu monitor jeszcze przed windowsem poprostu ciagle zasrany w bialych tzn. roznych paskach poziomych dlugosci 1 cm sprawdzalm monitor z innym pctem jest ok wiec wydaje mi sie ze to karta graficzna lub wirusy jakies ale nie jestem nawet w stanie zformatowac pcta przez te paski... pomozcie czy zostal juz tylko serwis?

22.04.2006
19:13
[2]

Stryjek_Ben [ Pretorianin ]

up

22.04.2006
19:19
[3]

hohner111 [ d00pa wolowa 0_o ]

graficzna albo sfajczona albo np. lekko wysunieta z portu, innej opcji nie widze

22.04.2006
19:24
[4]

Van Gray [ taki szary freestyler ]

A podkręcałeś/kombinowałeś z kartą graficzną?

22.04.2006
19:25
[5]

hctkko [ Their Law ]

Pożycz od kogoś inny monitor i sprawdź czy nadal są te paski. Jeśli tak - bardzo możliwe, że to karta graficzna, ewentualnie jakieś wadliwe pamięci mogą robić taki efekt.
PS. stawianie kropek i przecinków ułatwia czytanie :)

22.04.2006
19:36
[6]

Stryjek_Ben [ Pretorianin ]

nic nie podkrecalem poprostu chodzil ok i nagle lipa, tzn troche cos zwalnial przed urochomeniem windowsa jakby jakies wirusy ale nie jestem chyba w stanie nawet formata walnac bo ni widze co mi sie wyswietla za dobrze sprawdzalem monitor z innym pctem i bylo ok...

22.04.2006
19:42
[7]

Zysio [ Generał ]

Na 99% grafika, miałem coś podobnego gdy mi siadł gf2 kiedyś. Różnokolorowe paski latały po monitorze :P

22.04.2006
19:43
[8]

Stryjek_Ben [ Pretorianin ]

to co tylko serwis i potem czekac na nowa karte 3 tyg zeby przyleciala z taiwanu...;]??

22.04.2006
19:44
[9]

Van Gray [ taki szary freestyler ]

Ja też miałem takie problemy z GF2, dokładnie z wersją Pro. Okazało, że... płyta główna była za słaba i nie mogła "udźwignąć" karty. Ale Tobie wcześniej chodziła normalnie, więc to chyba nie to.

22.04.2006
19:54
[10]

okey39 [ Legionista ]

Też tak miałem. potem wogle nie chciał się włączyć. Grafiak wysunął się z portu

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.