GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

muza mi chrupie

31.08.2005
12:41
[1]

Yo5H [ spammajster ]

muza mi chrupie

chlopaki, mam problem: jak slucham muzy przez winampa to czasem tak rzezi makabrycznie.. nie wiem czego to wina, to chyba tak sie dzieje jak dysk pracuje [taka moja hipoteza;p] karta muzyczna to sound blaster pci jakis za 20zl

31.08.2005
12:44
[2]

hopkins [ Wieczny Optymista ]

a w innych programch tez chrupie?? moze cos w glosniczkach poszlo?

31.08.2005
12:48
smile
[3]

OzOr [ Wrocław ]

Yo5H---> ale nazwa watku jest kozacka:D

31.08.2005
12:48
[4]

Yo5H [ spammajster ]

qfa napisalem posta i mi sie zmazalo ;p

wszedzie chrupie a za glosniki robi dwudziestoletnia wieza panasonic podlaczona jakos czincziami ;p

31.08.2005
12:49
[5]

Yo5H [ spammajster ]

dzieki ozorku

31.08.2005
12:49
[6]

maciek_ssi [ Electroma ]

u mnie tez tak jest, mysle ze zgloszono juz ten problem w nullsofcie

31.08.2005
12:49
[7]

hopkins [ Wieczny Optymista ]

u mnie chrupalo jak sie sopran spalil w glosniku

31.08.2005
12:49
[8]

toaster [ CoD Gamer ]

A może jje chipsy ?

31.08.2005
12:51
[9]

Yo5H [ spammajster ]

maciek - mi wszedzie sie tak tnie ;p

31.08.2005
12:51
[10]

OzOr [ Wrocław ]

Ja mam do mojego laptopa podlaczona wieze unitry z ropku 79 i jest wszystko ok to nie jest wierza tylko cos w kompie......

31.08.2005
12:54
[11]

Yo5H [ spammajster ]

jest tu ktos od hardwaru?

31.08.2005
12:58
[12]

hopkins [ Wieczny Optymista ]

OzOr tego nie mozesz wiedziec. moglo cos mu strzelic w glosniku albo w niej =]. ja mam podlaczonyy stary wzmacniacz pioneer'a i dla Tonsil'e i juz pare razy musialem naprawiac =>

31.08.2005
12:59
[13]

Yo5H [ spammajster ]

no to jak sprawdzic czy sopran si enie spalil?

31.08.2005
13:02
smile
[14]

tygrysek [ behemot ]

a jest jakaś sytuacja w jakiej dźwięk nie chrupie? powiedzmy wtedy gdy dysk twardy nie pracuje

31.08.2005
13:02
smile
[15]

Chupacabra [ Senator ]

z SB mialem podobny problem, mi pomoglo reinstalowanie sterownikow od karty muzycznej

31.08.2005
13:03
[16]

Paul12 [ Buja ]

Podłącz zamiast wieży słuchawki, to się dowiemy czy to nie jest jej wina.

31.08.2005
13:06
[17]

Yo5H [ spammajster ]

na sluchawkach tez trzeszczt

31.08.2005
13:12
[18]

Arcy Hp [ Legend ]

No to karta. (chyba)

31.08.2005
13:14
[19]

Yo5H [ spammajster ]

Ale co karta (chyba)?

31.08.2005
13:15
[20]

Arcy Hp [ Legend ]

karta muzyczna to sound blaster pci jakis za 20zl <<--- to chyba mówi za siebie :P

31.08.2005
13:18
[21]

Yo5H [ spammajster ]

ty ale na zintegrowanej na plycie glownej karcie nic nie trzeszczalo dopoki pewnego pieknego dnia przestala pracowac z nieznanych mi przyczyn ;d

21.09.2005
18:10
[22]

Yo5H [ spammajster ]

up, help me. zainstalowalem stery ale nie pomogly ;p

21.09.2005
18:11
[23]

maciek_ssi [ Electroma ]

chwile instalowales stery, 20 dni
a teraz sciagnij nowa wersje Winampa

21.09.2005
18:35
[24]

Buby [ Rangers Lead The Way! ]

Zmniejsz basy.... w głośniczkach.

Ewen. wyłącz equalizer w Winampie... popatrz jeszcze w głośności czy czegoś nie przesadziłem...

oraz nie spamuj tyle, bo to wnerwia

21.09.2005
18:40
smile
[25]

Yari [ Juventino ]

Też mam takie chrupanie . Miałem to w starych glosnickach i nowych. Co ciekawe na słuchawkach tego nie zauważyłem. Także i karta i głosniki sa niewinni ... . Testuje teraz w innym programie aniżeli w winnampie.

21.09.2005
18:41
smile
[26]

Yari [ Juventino ]

ok zmiana programu nic nie dala . Dalej ,,chrupie" czasami w jendym kawałku ;/.

21.09.2005
18:49
smile
[27]

Robvet [ Pretorianin ]

na 100% kilka Chrupków ci wpadło do głośnika :D

Lepiej sprawdz czy to wina głośników czy też karty muzycznej .

21.09.2005
19:43
[28]

Yo5H [ spammajster ]

meciek - czepiasz sie
buby - alez ze mnie spamer, cale 4 posty dziennie ;o
robvet - to wina karty, juz sprawdzalem

24.09.2005
11:47
[29]

Yo5H [ spammajster ]

up

24.09.2005
13:22
smile
[30]

...<+DeskA+>... [ Pretorianin ]

a ja już myślałem że ci muza je chrupki ;)

24.09.2005
14:23
[31]

Egzorcysta21 [ Pretorianin ]

jaka masz plyte glowna?? ja mialem ecs-a i mialem problemy na moim creativie live! value co sie okazalo karta nie byla w pelni komatybilna z moja plyta trzeba byla pare opcji w BIOSIE powylaczac
co w sumie i tak na nie wiele sie zdalo.

24.09.2005
14:24
[32]

Yo5H [ spammajster ]

moja plyta to MSI K7 S5A

24.09.2005
14:25
smile
[33]

Yo5H [ spammajster ]

poprawka: MSI K7T266 Pro2-A ;p

24.09.2005
14:42
[34]

Egzorcysta21 [ Pretorianin ]

nie znalazlem zadnych info na temat tego ze sound blaster moze byc niekompatybilny z ta plyta, wiec pozostaje kwestia sterownikow lub samej karty

24.09.2005
14:44
[35]

Yo5H [ spammajster ]

sterowniki mam z gugli jakies ;p a karta kupiona na allegro za 20zl ;p

14.11.2005
19:18
smile
[36]

Yo5H [ spammajster ]

kupilem sobie dzisiaj nowe glosniki Logitecha 2.1, a z glosnikow leci oprocz muzy takie szemranie jakbym odtwarzal stara plyte gramofonowa na gramofonie, na pewno wiecie o co mi chodzi, poza tym czasem takie dziwne trzaski (w zaleznosci od dzwieku CHYBA bo w niektorych kawalkach nigdy tego nie uslysze...) HELP Co sie dzieje? btw. To na pewno nie wina glosnikow.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.