GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

html

19.07.2005
08:55
[1]

lo0ol [ Jónior ]

html

witam :)

jak wysrodkowac strone od gory do dolu :> czy jest jakis odpowiednich <center> ?

19.07.2005
09:27
[2]

sehhs [ Soul Master ]

<div align="center"></div> ?

19.07.2005
09:28
[3]

sehhs [ Soul Master ]

Bez tego znaku zapytania. O to chodzi?

19.07.2005
10:26
[4]

wi3dzmin [ Konsul ]

chyba chodzi ci o pozycjnowanie w pionie

to powinno być

<div valign='middle'></div>

chyba jakoś tak, ale nie wiem czy to będzie działać na całą stronę czy np. tylko na komórkę tabeli, napewno jest to parametr valign tylko nie pamiętam jaką powinien mieć wartość... sprwdz w jakimś kursie hmtl :)

19.07.2005
11:36
[5]

Father Michael [ Padre ]

Mozesz zrobic tak:

<table width="100%" height="100%">
<tr>
<td align="center">tekst</td>
</tr>
</table>

Jednak w kodzie HTML nie ma czegos takiego jak 'height' dla tabeli, wiec nie niektore przegladarki nie obsluguja tej komendy. Dlatego nie zalecam uzywania.

Wypowiedź została zmodyfikowana przez jej autora [2005-07-19 11:35:24]

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.