GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Forum się sypie?

31.08.2004
12:22
smile
[1]

Mutant z Krainy OZ [ Legend ]

Forum się sypie?

Gdzieś od wczoraj forum GOLa zaczęło mi tak powoli działać, że mnie już nerwy biorą. Strony otwierają się nawet po pół minuty :/ To jest wina mojego kompa, czy u Was też tak jest?
Dodam, że reszta stron ładuje się poprawnie, czyli tak jak ma działać na neostradzie.

31.08.2004
12:25
[2]

-=chudy=- [ ]

masz Operę? Ja mam podobnie :)

31.08.2004
12:25
smile
[3]

mortan_battlehammer [ Legend ]

u mnie działa normalnie, a tez mam neo

31.08.2004
12:26
smile
[4]

TeadyBeeR [ Legend ]

Wczoraj bylo roznie, ale dzisiaj juz smiga. Uzywajcie Mozilli ;).

31.08.2004
12:26
[5]

gris [ Generał ]

Te wolno otwierajace watki/strony - tez tak mam .... :/

31.08.2004
12:27
[6]

Ghuragh [ Legionista ]

Dzisiaj trochę wolno chodzi (JAk miałem "wyszukiwać" coś to spokojnie sobie kawę zapażyłem), ale mam mozille i nie neo.

31.08.2004
12:28
[7]

White Star [ Soldier ]

u mnie tez przywolnawo chodzi...

31.08.2004
12:28
[8]

Skype [ Konsul ]

U mnie też tak wczoraj było, dzis rano było dobrze a teraz znowu dosyć wolno. Może to wina przeglądarki, używam IE, ale wcześniej było dobrze

31.08.2004
12:29
[9]

brutu [ Uwielbiam Cię Aguś ]

Mi tez sie sypie, czasami wyskakuje blad,by skontaktowac sie z aministratorem,ale po kolejnym odswiezeniu jest juz mniej wiecej ok, tyle,ze cholerie wolno sie laduje :/

31.08.2004
12:29
smile
[10]

KaM1kAzE® [ BeeR GooD! ]

hmmmm... mam ten sam problem, ale myślałem że to wina mojego łącza... widze jednak że nie. Używam IE. :\

31.08.2004
12:30
smile
[11]

cycu2003 [ Senator ]

nie wiem czy od wczoraj ,ale tez to zauwazylem,strasznie wolno soe ladują strony nieraz wcale sie nie odswiezaja(mam Opere)

31.08.2004
12:38
smile
[12]

Fett [ Avatar ]

slooooow :( az sie odechciewa czekac

31.08.2004
12:38
[13]

Dydas [ Konsul ]

He, rano otworzyłem sobie kilkanaście topiców, poszedłem na śniadanie, wróciłem (mineło z 8-10 minut) i 2 tematy jeszcze sie nawet nie zaczeły wgrywać :| Mam IE i neo 640

31.08.2004
12:50
smile
[14]

Mutant z Krainy OZ [ Legend ]

Czyli to nie tylko u mnie, i już wiem, że to nie wina IE. Ech, kicha ;(

31.08.2004
12:56
[15]

Kruk [ In Flames ]

Szybko.

Zdarza się czasami, że muli, ale to wina mojej sieci.

31.08.2004
12:56
[16]

hetman [ Generał ]


Na starszych wersjach Opery jest tragicznie, po zmianie na nowa jest lepiej

31.08.2004
13:18
[17]

Mephistopheles [ Hellseeker ]

Na Avant Browserze i MyIE2 jest to samo.
Mało tego. Pokazuje się, że wczytało już 100%, a strona wciąż jest pusta.

31.08.2004
13:22
[18]

kami [ malutkie maleństwo ]

Wolno, choc lepiej niz wczoraj./Opera najnowsza.

31.08.2004
13:24
smile
[19]

VinEze [ Hasta la victoria siempre! ]

wolniej na IE i Avant

31.08.2004
13:26
[20]

Przewodnik Syriusza [ Magazyn Grafik ]

IE, działa bardzo szybko, bez poroblemu

31.08.2004
13:30
smile
[21]

Trohben [ Chorąży ]

Badanie www.gry-online.pl [69.93.250.200] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=352ms TTL=109
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=200ms TTL=109
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=354ms TTL=109
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=1308ms TTL=109

Statystyka badania ping dla 69.93.250.200:

Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),

Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:

Minimum = 200 ms, Maksimum = 1308 ms, Czas średni = 553 ms

Działa tragicznie od jakiegoś tygodnia. Neostrada640.

31.08.2004
14:46
[22]

*...:::JaRo:::...* [ stara beka dobrze kisi ]

Mam avanta, chodzi Ok :)

31.08.2004
14:49
[23]

Gonsiur [ Angel of Death ]

Mam neo180 IE, chodzi różnie, ale raczej w porządku

31.08.2004
15:06
[24]

Child of Bodom [ Real Madryt ]

Mam Opere i wszystko chodzi w najlepszym porzadku.

31.08.2004
15:49
[25]

Pvt. Creak [ Criav ]

też tak mam... myślałem, że to wina mojej sieci, ale jednak nie...


BTW. mam opere

31.08.2004
15:53
[26]

Anarki [ Demon zła ]

posiadam IE i wszystko działa.

31.08.2004
15:56
[27]

Kurdt [ Kocham Olkę ]

Firefox rls. U mnie wszytko biega jak królik na haju :-)

31.08.2004
16:16
smile
[28]

Zadymiarz [ Pretorianin ]

Mam ten sam problem Forum otwiera się pól minuty przy 1 Mbit, Używam Mozille.

31.08.2004
16:26
[29]

Yo5H [ spammajster ]

Mam najnowsza Opere, lacze CDI z Dialogu i tez wszystko od niedawna dziala tutaj jakby chcialo ale nie moglo :\

31.08.2004
17:04
smile
[30]

megaabol [ Generał ]

Umnie tez wolno chodzi dużo wolniej niż np 2 tygodnie temu

31.08.2004
17:05
[31]

Trohben [ Chorąży ]

Ponad 1000 ms pingi lecą, a Ci tutaj: mam Operę, mam Firefoksa, mam Avanta mam blablabla... a ja mam rozwolnienie. Co ma piernik do wiatraka? (oprócz tego, że piernik da się wywietrzyć, a wiatrak wypierniczyć i vice versa)?

31.08.2004
17:20
smile
[32]

Zadymiarz [ Pretorianin ]

Ja uwazam i zawsze uwazalem ze odkad pojawila sie reklama HEYAH to wszystko chodzi 3x wolniej !
Heyah zawladnela Polska ! I mysli ze tak dalej bedzie !

31.08.2004
17:49
[33]

Paudyn [ Kwisatz Haderach ]

Forum chodzi jak błyskawica, ale od czasu do czasu potrafi pojawić się problem z połączeniem z serwerem, przez co muszę klikać drugi raz, w celu wysłania posta.

31.08.2004
17:55
[34]

zmudix [ palnik ]

Maxthon z filtrami popupow i innych syfow. ISDN. Chyba jest niezle..


Badanie 69.93.250.200 z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=285ms TTL=114
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=291ms TTL=114
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=282ms TTL=114
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=286ms TTL=114

Statystyka badania ping dla 69.93.250.200:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 282 ms, Maksimum = 291 ms, Czas średni = 286 ms

31.08.2004
18:11
[35]

Soulcatcher [ Prefekt ]

nie wiem co wy testujecie swoje łącza z pewnością bo na pewno nie forum, jak chcecie zbadać transfer to sobie pobierzcie plik.

forum chodzi wolno bo pod koniec wakacji ogląda go nienormalnie dużo ludzi, ale już niedługo znowy powiększymy wydajność

31.08.2004
18:43
smile
[36]

leszo [ Mała Wojna ]

ja jakoś żadnych spowolnień ostatnio nie zawuwazyłem ;)

31.08.2004
19:01
smile
[37]

Orlando [ Reservoir Dog ]

ja też...

31.08.2004
19:26
[38]

Esqualante [ Jyhad Baghadyr ]

Badanie www.gry-online.pl [69.93.250.200] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=230ms TTL=107
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=204ms TTL=107
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=204ms TTL=107
Odpowiedź z 69.93.250.200: bajtów=32 czas=202ms TTL=107

Statystyka badania ping dla 69.93.250.200:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 202 ms, Maksimum = 230 ms, Czas średni = 210 ms

Żadnego problemu, ba nawet wątki o których inni mówią, że ładują się długo, u mnie ładują się bezproblemowo - jak jest za dużo postów, to część się dogrywa, ale nie przeszkadza to nic a nic.

aha - neo 128

31.08.2004
19:31
[39]

Mutant z Krainy OZ [ Legend ]

Soulcatcher--->Wreszcie się tutaj wypowiedziałeś. Zobaczymy jak będzie gdy się szkoła zacznie... No ale w sumie już teraz jest lepiej niż wtedy gdy zakladałem ten wątek.

31.08.2004
19:36
[40]

>Luzer< [ Music Addict ]

u mnie normalnie to jest tak-->
Ale czasem potrafie przez zwolnienia zdublować sobie posty:/

31.08.2004
19:39
smile
[41]

Chmielek [ Warrior of the World ]

u mniee tez nieraz zwalnia !:(

31.08.2004
19:41
smile
[42]

Eldorrado [ Pretorianin ]

U mnie to samo...drastyczny spadek predkosci dzialania serwisu i forum :(

Proponuje adminom dodac jeszcze wiecej niepotrzebnych nikomu dupereli i ozdobnikow. Brawa panowie - bylo super to spieprzyliscie sprawe!

31.08.2004
20:54
[43]

Paliwo [ Centurion ]

JA ROWNIEZ TAK MAM I MNIE TO DENERWUJE CZASEM TO WOGULE NIE LADUJE MI SIE FORUM A WSZYSTKO DZIALA

31.08.2004
21:04
smile
[44]

mrsin [ Pretorianin ]

U mie zaczęło wolniej chodzić po tej zmianie wyglądu etc. GOLa, ale od dwóch dni chodzi normalne.
Mam OPERE.

31.08.2004
21:35
[45]

WolverineX [ Senator ]

wiem ze czasami forum jak i sajt nie wyrabia,ale rozumie to i staram sie jakos przeczekac, wiem ze masa ludzi siedzi przytym i stara sie zeby to dzialalo jak najlepiej i wiem ze jak by kazdy tak nazekal to oni zamaist likwidowac bledy czy spowolnienia na laczach siedzieli by i czytali czy komentowali, odpowiadali na pytania zarzuty od czytelnikow.

"Do życia trzeba podchodzić ze spokojem i cierpliwościa"

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.