GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Battlefield 1942

20.08.2004
12:58
[1]

agentzx72 [ Junior ]

Battlefield 1942

Od niedawna mam nowy sprzęt (2,4 GHz celeron, Geforce 5500 128Mb, pamięć 256Mb). W czym rzecz, chciałem sobie zagrać w Battlefilda 1942 ale gra qrna nie chodzi...jak sie załaduje to obraz chodzi jak na celeronie 100MHz, skacze jak popier.... Instaluje sie normalnie, a opcje video ustawia sama na maksa, a jednak nie da sie grać. Zaznaczam, że mam najnowsze sterowniki do karty graficznej. POMOCY!!!

20.08.2004
13:11
[2]

Wozu [ Panzerjäger Raider ]

Mi tutaj nie podoba sie RAM, do BFa trzeba go miec w ilosci conajmniej 512MB, aby sensownie mozna bylo grac.
Nie wiem jak z GeForcem, nie jestem specem od tego typu kart. Ale nie ryzykowalbym ustawien na maksa. Majac 256MB RAM zawsze gralem na srednich detalach (graficznych i dzwiekowych), bez cieni.

20.08.2004
13:12
smile
[3]

Mordzik [ Chorąży ]

tak sie czasami zdarza mi na Xp wogóle nie chodzi, a nie którym normalnie działa tu z kartą nic nie może być zwalone pewnie coś z grą!!!

20.08.2004
13:14
[4]

zarith [ ]

mi chodzi bardzo dobrze na dwa razy słabszym kompie - za wyjątkiem 400 mega ramu

20.08.2004
13:27
smile
[5]

HWDS [ Pretorianin ]

Może wbijasz się na ciulowe serwery i dlatego ci skacze bo masz wysoki ping.

20.08.2004
13:36
smile
[6]

bebzoon [ bucydonna ]

obawiam się, że bez min. 512 MB ram-u sobie nie pograsz;
nawet na 1 GB w full detalach potrafi sobie przyciąć...

20.08.2004
13:40
smile
[7]

piokos [ ]

wyłącz cienie
zjedź z detali
albo dokup RAMu :)

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.