GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

N00b question - jak zrobić stronke HTML na hasło?

25.01.2004
15:13
[1]

Vistorante [ teh_pwnerer ]

N00b question - jak zrobić stronke HTML na hasło?

^^^ bo chce taktyke klanu umiescic na stronce ale zeby bylo haslo. W jakim to mozna programie? :) Please help

25.01.2004
15:17
smile
[2]

hctkko [ Firestarter ]

Z kursu html dołączonego do pajączka


-------------------------------------------------
Ochrona bezpiecznym hasłem 2
Autorem skryptu jest Dawid Sawczuk. Skrypt jest podobny do poprzedniego "bezpiecznego" skryptu, gdyż hasłem jest w nim nazwa strony. Także i tutaj należy zwrócić uwagę na ciąg location.href= ""user + ".htm";. Jeśli utajniona strona ma rozszerzenie .htm, pozostawiamy .htm. Jeśli .html, musimy zmienić rozszerzenie w tej części skryptu. Użytkownik podaje samą tylko nazwę pliku, bez rozszerzenia, które jest automatycznie dodawane do skryptu. Zawartość skryptu jest umieszczana w ramach BODY.

Przykład (hasło brzmi secur2b):

Skopiuj przykładowy kod


--------------------------------------------------------------------------------

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Hide
function haslo() ‹
var user= prompt('Podaj hasło',"");
if (user == null ) alert('Rezygnujesz?')
else

location.href= ""+user+".htm";


// end hide -->
</SCRIPT>

<a onClick="haslo()"><img src="cos.gif" width="63" height="61" style="cursor:hand" alt="Jakiś tam odsyłacz"></a>

----------------------------------------

Mam nadzieję, że o coś takiego ci chodziło :-)

25.01.2004
15:18
[3]

pao13(grecja) [ Generał ]

poszukaj na forum:

25.01.2004
15:46
[4]

Qbaa [ Generał ]

a oto stary skrypt made by me ;P

<script language="javascript">
function sprawdz()

location.href=document.sprawdz.haslo.value+'.html';
return (false);

</script>

<form name="sprawdz" onSubmit="return sprawdz()">
<input type="text" name="haslo" />
<input type="Submit" value="wejdź" />
</form>

hasłem jest nazwa pliku html bez rozszerzenia, na który ma być dostęp tylko na hasło, czyli nazwa tego pliku = hasło.html
niestety nie działa ENTER, trzeba klikać w przycisk :(

25.01.2004
15:51
[5]

Krookiet [ Pretorianin ]

Aha to takie coś można nawet zrobić kurcze taki bajer to jest nie ?

25.01.2004
17:58
smile
[6]

Regis [ ]

LOL :D To jest takie haslo, jak z jamnika pies obronny... To tak jakby chowac klucz pod wycieraczke... Jak chcesz strone na haslo, to zrob to w php, bo takie zabezpieczenie jest co najwyzej smieszne :)

25.01.2004
18:04
[7]

Hadriel [ Screener's ]

a po co robić taktyke klanu na stronce? przeciez jak jestescie w klanie to wszyscy ja znają :>

25.01.2004
18:08
smile
[8]

Prezes_Krzychu [ PREZES ]

zrob sobie w asp logowanie sesyjne i bedzie git ;]

25.01.2004
18:20
[9]

Qbaa [ Generał ]

Regis cwaniaku wejdź na stronę główną

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.