GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Mam problem z NFS Porshe

22.01.2004
21:21
[1]

qpaWmajtkach [ Junior ]

Mam problem z NFS Porshe

Zainstalowałem grę włączam ją, a ona działa bardzo powoli (zacina się), chociaż wcześniej chodziłą płynnie na najwyższych ustawieniach. Próbowałem zmienić ustawienia na najni.ższe, nie pomogło. Zainstalowanie nowych sterowników do karty też nie pomogło. Mam Xp. Pomóżcie!!

22.01.2004
21:27
[2]

vien [ łowca pip ]

mam to samo na 98 wszystko smiga bez problemu a na xp sie zawiesza i dziala pomalu, o ile wogole dziala
btw masz oryginał?

22.01.2004
21:29
smile
[3]

[email protected] [ Wirnik ]

Usun z glownego katalogu plik gimme.dll, ustaw ilosc pamieci wirtualnej na 100.

22.01.2004
21:29
[4]

qpaWmajtkach [ Junior ]

noł

22.01.2004
21:36
[5]

[HNTR] [ Freak ]

Czyli masz pirata ? TO wyjaśnia większość błędów... Zrób to co polecił [email protected] i powiedz czy coś pomogło. Jak nie to graj sobie na 98, przecierz tak się da :P

22.01.2004
21:38
[6]

CrazyMan [ Ur-Shak ]

porshe tak juz ma ze na xp chodzi strasznie wolno...nic na to chyba nie pomaga (u mnie nic nie pomoglo) jedyne co mozesz zrobic to wgrac 98 albo ME (lepsze 98) lub jesli potrzebujesz XP oba naraz..ja tak zrobilem dla tego nfs i tak juz zostalo :) (xp i 98)

22.01.2004
21:47
smile
[7]

Mattin [ Chorąży ]

[email protected] ma racje mi to kiedys pomogło

22.01.2004
21:54
[8]

Kajkes [ Vegetan ]

Tak, mi chodzi normalnie (płynność grafiki), ale sterowność sieda. Auto ledwo skręca, a i samo z siebie jedzie w bok. Tak jest w oryginale, a jak grałem na piracie (ale jeszcze w 98) to tak nie było :PPPPPPPPPPPPPP

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.