GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

AA problem

06.01.2004
19:05
[1]

Kharman [ Konsul ]

AA problem

Ściągnąłem America's Army i usiłuję gdzieś zagrać ale, ilekroć próbuję się łączyć z jakimś serwerem to o ile wogóle dojdzie do połączenia, to na ogół nie ogladam pola walki bo wywala mnie juz na etapie wybierania drużyn. O ile uda się rozpocząć rozgrywkę trwa ona około 10 sekund po czym oglądam menu główne. Mam wersję 2.0.a. Raz udało mi się zauważyć komunikat konsoli "unable to load PGBA(?)" nie jestem pewein skrótu bo widziałem to ułamek sekundy.
Czy problem może leżec w tym, że jestem w LAN-ie i mam wewnetrzne IP?
Ktoś wie o co tu chodzi?

06.01.2004
19:08
[2]

Stinger [ Warrior Of Havoc ]

Sprawdz czy masz włączony Punk Buster. W prawym dolnym rogu przy wyszukiwarce serwerów trzeba zaznaczyc enable punk buster.

06.01.2004
19:10
[3]

J0lo [ Legendarny Culé ]

a ja myslalem ze chodzi o anonimowych alkoholikow... moze bym cos poradzil a tak to nie :)

06.01.2004
19:11
[4]

Kharman [ Konsul ]

Tak, mam włączony. CO więcej raz udało mi się rozegrać nawet kawałek gry, oczywiście jako nowy zginąłem niemal od razu, zaraz potem padł drugi z drużyny. Zamiast rozpocząć nową rundę, wywaliło mnie do menu głównego. Punk Buster jest cały czas włączony.

06.01.2004
19:13
[5]

Stinger [ Warrior Of Havoc ]

Zobacz czy bez problemów logujesz sie na americasarmy.com

06.01.2004
22:49
[6]

Kharman [ Konsul ]

Loguję się bez najmniejszego problemu. Nie mam zadnych firewalli. Myslałem, ze może Azureus mi bruździ ale po wyłączeniu nadal to samo.

06.01.2004
23:33
smile
[7]

arass [ Legionista ]

to problem

06.01.2004
23:33
[8]

Stinger [ Warrior Of Havoc ]

No to mi sie pomysły skonczyły.
Ale wejdz na forum na tej stronie, tam są specjalisci od AAO:

07.01.2004
17:50
[9]

Kharman [ Konsul ]

Dzięki, okazało się, że brakowało mi kilku plików PunkBustera. Po sciągnieciu wszystko gra.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.