GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Moje k這poty z html-em

29.12.2001
12:48
[1]

TAILEREKK [ Senator ]

Moje k這poty z html-em

A wi璚 do rzeczy mam k這pt taki:
<button>napis na przycisku</button>
jak ja moge zrobi 瞠 jak si kliknie ten przycisk on odniesie si do strony np. onet.pl???
pr鏏owa貫m mi tak:
<a href:"onet.pl"><button>cotam</buttoN></a>
i nic
pomocy!!!!!

29.12.2001
14:18
[2]

Yog-Sothoth [ Konsul ]

Czemu uzywasz ":" ? wpisz: a href=

29.12.2001
15:46
[3]

TAILEREKK [ Senator ]

to te mi nie skutkuje....... mo瞠 kto umie co takiego zrobi? 豉dnie prosz o odpowiedz........

29.12.2001
16:09
[4]

zbuju [ Genera ]

<a href="https://www.onet.pl"><button>cotam</buttoN></a> jesli odnosnik jest do strony w innym katalogu niz twoja strona to musi byc pelna sciezka dostepu

29.12.2001
16:15
[5]

zbuju [ Genera ]

albo tak: <buton><a href="https://www.onet.pl">cotam</a></button>

29.12.2001
16:40
[6]

Regis [ ]

A nie tak ??? : --------------------------------- <FORM ACTION="http:\\www.onet.pl"> <INPUT TYPE="Submit" VALUE="Idz do onetu"> </FORM> --------------------------------- Ale wiecie, ja strzelam, bo pierwszy raz sie spotkalem z tagiem <BUTTON>... Ale kto wie...

29.12.2001
16:52
smile
[7]

wysiu [ ]

Sprobuj tak: <input type="button" value="Onet" onClick="window.location='https://www.onet.pl'"> ...:) A najlepiej poszukac zawsze najpierw samemu, w googlu na przyklad...;)

29.12.2001
16:54
smile
[8]

LA Lamma [ Konsul ]

Zabierz si za HTML jak troch uroniesz...:)))

29.12.2001
17:28
[9]

TAILEREKK [ Senator ]

zbuju-----> <a href:"https://onet.pl"><button>cotam</button></a> takie rozwi頊anie to te nie to;) Reagis-----> dzi瘯i o to w豉nie chodzi這:))) tag button jest stary jak wiat...... wysiu-------> tak tez mo瞠 by LA Lamma ------> html nie jest jakim 3 linijkowym wierszykiem nie jest taki prosty..... i mo積a czego nie wiedzie;))) Dzieki wszystkim kt鏎zy mi pomogili W冉EK ZAKO哸ZONY:)))

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.