GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

problemy z XPekiem

09.11.2003
19:05
smile
[1]

tymczasowy236114 [ Junior ]

problemy z XPekiem

Zaraz po instalacji czasem już przy pierwszym odpaleniu kompa nie ładuje mi się profil użytkownika. Zdarza się, że pomaga przywrócenie poprzedniej konfiguracji. Miałem już kilka egzemplarzy i żaden nie chodził dłużej niż 2 tygodnie (włączyłem go wtedy ze 3 razy). Podobne rzeczy dzieją się z win 2000. Przy instalacji pojawiają się błędy przy kopiowaniu plików i instalacja jest do dupy.

Może wiecie gdzie leży przyczyna i jak temu zaradzić?

09.11.2003
19:50
[2]

Cyber [ Pretorianin ]

Sprawdz sobie programem (MemTest) sprawnosc kosci RAM. NTki sa bardzo wyczulone na punkcie defektow w strukturze pamieci. Mozesz tez podmnienic sobie kosci na inne i sprawdzic czy dzieje sie podobnie.
Stawiam na ogolne problemy z pamiecia...

09.11.2003
20:44
smile
[3]

ALEX2150 [ Visca el Barça ]

a skąd można ściągnąc ten program MEMtest?????????????

09.11.2003
20:50
smile
[4]

U_N [ -KOCHAM ANIE- ]

Zaeaz wrzuce to na stronke i ci wysle link

09.11.2003
21:05
smile
[5]

U_N [ -KOCHAM ANIE- ]

Znalazłem tylko Mem Turbo 2.1 jest w dziale <różne badziewia>(link poniżej) JUTRO GO NIE BEDZIE

09.11.2003
21:05
[6]

Annihilator [ ]

PYtanie dość dziwne, lecz związane z tematem - czy masz łącze stałe, publiczne ip i instalujesz winde z włączonym internetem? spróbuj odłączyć kabelek i zainstalować jeszcze raz.

09.11.2003
21:07
[7]

Rezor [ Defibrylator ]

Pamięc Ram albo wersja Windowsa -- to są według mnie dwie możliwe przyczyny takiego stanu rzeczy. Jeśli chodzi o system to czasem sie można spotkać z uszkodzonym windowsem (miałem takową styczność) i wtedy sie dzieją różne dziwne rzeczy podczas instalacji jak i w czasie użytkowania.

10.11.2003
20:25
[8]

Simonbl [ Legionista ]

Moze chodzi o to ze zbytnio podkreciles RAM w ustawieniach biosu i dlatego tak sie dzieje.
Jesli tak to sproboj przywrocic standardowe ustawienia pamieci w biosie.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.