GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

gadu- gadu - problem!!!!

18.09.2003
17:16
[1]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

gadu- gadu - problem!!!!

usunalem konto, i gadu gadu sie posypalo, pokazuje, ze nie moze znalezc pliku classic/stormnix.bmp jaka bym wersje gg nie zciagnal :( moze mieliscie taki problem ?? ja sproboje z miranda, ale nie wiem czy bede umial sie tym poslugiwac.
czy ktos by mogl mi wyslac na maila ([email protected]) plik stomnix.bmp z pliku skins/classic jesli sie nie myle ?? prosze to dla mnie bardzo wazne

18.09.2003
17:21
[2]

Neo_s [ Konsul ]

Zmien GG na nowe. I NO PROBLEMO. :)

18.09.2003
17:21
[3]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

konto w XP, a jaki jest link do mirandy ?? na google wyskakuja jakies telenowelki

18.09.2003
17:21
[4]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

mam nowe

18.09.2003
17:23
[5]

wolfen3741 [ Herr Oberst ]

Hmm przejrzałem ten katalog, ale pliku o nazwie stormnix nie znalazłem :(

18.09.2003
17:23
[6]

Neo_s [ Konsul ]

A dokładnie to co sie ci tam wywala ??

18.09.2003
17:24
[7]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

urde zdesperowany jestem ;(, aha jeszcze jedno plik classic/stormnix.bmp bez skins

18.09.2003
17:24
[8]

wolfen3741 [ Herr Oberst ]

Widzę, że cały system Ci się sypie - gg i jeszcze jakieś problemy z google. Może spróbuj ponownie zainstalować XP

18.09.2003
17:27
[9]

Neo_s [ Konsul ]

To sobie moze GG nałuz na siebie.

18.09.2003
17:28
[10]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

google mi sie nie sypie, tylko gg :( w google poprostu na pierwszych mniejscach nie ma oficjalnej strony mirandy ;(
to mi sie wyswietla :(

18.09.2003
17:28
[11]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

aha oto on

18.09.2003
17:30
[12]

Neo_s [ Konsul ]

Zainstaluj sobie na to GG nowe GG.

18.09.2003
17:32
[13]

Neo_s [ Konsul ]

A jak nie zadziała to wez odinstaluj GG i wywal rejestry. i dopiero potem nałuz nowe GG.

18.09.2003
17:33
[14]

wolfen3741 [ Herr Oberst ]

Spróbuj ściągnąć regcleanera, wywalić całe gg i wpisy do rejestru za pomocą tego programu i ponownie ściągnąć i zainstalować gg.

18.09.2003
17:34
smile
[15]

MiC266 [ Pretorianin ]

---> Soldamn
mam identyczny problem jak ty z gg 6.0, a jestem dopiero co po instalacji XP
u mnie ver. 5.0 chodzi!

jakbys rozwiazal ten problem to daj znac!

pozdr

18.09.2003
17:39
[16]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

a skad moge dostac gg 5.0????????

18.09.2003
17:39
[17]

Neo_s [ Konsul ]

No to chyba inaczej sie nieda jak tu tesh kolega mówi. Jak to nie zadziała to jedyne co zostaje do win xp powoduje te niezgodnosc. :).

18.09.2003
17:45
[18]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

ja moge dzialac nawet na 1.0 byle bylo!!!!!!

18.09.2003
17:48
[19]

Neo_s [ Konsul ]

To moze tlena sobie zainstaluj. ?? ;)

18.09.2003
17:53
[20]

Neo_s [ Konsul ]

Link ponirzej. Chyba to ten.

18.09.2003
17:53
[21]

Neo_s [ Konsul ]

^^^^^^^^^^
TU JEST GG 5.0

18.09.2003
17:56
[22]

MiC266 [ Pretorianin ]

dziwne jest to, ze u mnie wczesniej pod xp 6.0 chodzilo bez zadnych problemow

link do gg 5.0

18.09.2003
18:32
smile
[23]

Paul12 [ Buja ]

Też mi się tak zrobiło :( Auto-aktualizacja ściągnęła najnowsze "poprawki" i się zepsuło. Pomogła instalacja gg 5.7, ale czekam na rozwiązanie problemu!

18.09.2003
19:20
smile
[24]

dentos [ Junior ]

mam ten sam problem

Po aktualizacji cos sie zmieniło. Zaraz się będę bawił. Jak coś wykombinuję to dam znać. Trzeba wyłączyć auto-aktualizację :)

18.09.2003
19:37
[25]

Soldamn [ krówka!! z wymionami ]

taaaaa 5.0 dziala

18.09.2003
20:38
[26]

_ARTi_ [ Maximus ]

Znalezione na innym forum:

"skopiuj dowolną bitmapę do katalogu skins\classic\ i nazwij ją stomnix.bmp
ruszy na pewno ;)"

19.09.2003
08:10
smile
[27]

Paul12 [ Buja ]

_ARTi_ - Dzięęęęki! DZIAŁA! I nawet wiem, co poprawiła ta łatka - działają inne skinyyyy!

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.