GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Wolfenstein: Return To Castle - OpenGL Problem

14.09.2003
16:37
smile
[1]

SnT [ MokumManiac ]

Wolfenstein: Return To Castle - OpenGL Problem

Witam! Mam problemik z urchomieniem Wolfensteina: RTC. Instalacja przebiega prawidłowo. Jednak zaraz po odpaleniu gierki, pojawia sie konsola początkowa (Wolf Console), obraz pare razy miga na czarno, i wraca na pulpit a w konsoli widnieje napisik: "GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem", domyslam sie ze jest to spowodowane barkiem sterowników OpenGL. Jednak tu pojawia sie kolejny problem: sciagnołem te stery (ze stronki: www.glsetup.com), jednak chodza one tylko pod Windowsem 9x/Me. A moj OS to Win XP. Konfig mojego kompa: RIVA TNT 2, 192 ram, AMD Duron 700mhz, płytka glowna: ECS K7VZA, DirectX 8.1. Najnowsze detonatory do Rivy. Ktoś mi moze pomoc?? Z GORY WIELKIE DZIEKI!.
SnT

14.09.2003
16:51
[2]

Rezor [ Defibrylator ]

Rok temu miałem prawie identyczną konfiguracje kompa co ty, wtedy Wolf mi działał bardzo dobrze, nie miałem żadnych problemów z nim. Proponuję całkowite odinstalowanie detonatorów ,a następnie na "czysto" je zainstalować ponownie, nie wiem czy to pomoże ale zawsze można spróbować.

14.09.2003
17:08
[3]

SnT [ MokumManiac ]

Oki dzieki sproboje...mam nadzieje ze pomoze

14.09.2003
17:31
smile
[4]

BIGos [ bigos?! ale głupie ]

znóóóóóóóóóóóóów tooooo
no iiiiiiiiiiiiile razyyyy jeszceeeeeeeeeeeee :(((

zainstaluj sobie bylejakie detki.
i już.

wrzyscy mają ten sam problem, ale nie nikt pomyśli zeby se stery pacnąć.

14.09.2003
17:49
[5]

SnT [ MokumManiac ]

"(...)RIVA TNT 2, 192 ram, AMD Duron 700mhz, płytka glowna: ECS K7VZA, DirectX 8.1. Najnowsze detonatory do Rivy(...)" <--- BIGos wyluzuj troszke, i przeczytaj to co napisałem...

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.