GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

e ludziska mam problem z odtwarzaniem filmów

30.07.2003
10:53
smile
[1]

Gural [ Legionista ]

e ludziska mam problem z odtwarzaniem filmów

Ej nie moge se poradzić z odtwarzaniem filmów! Wszystkie kodeki mam, sterowniki do karty i nic ciągle jak wgram jakiś film to mam czarny obraz nawet dźwięk nie działa.

30.07.2003
10:55
[2]

eJay [ Gladiator ]

A to oznacza ze jednak nie masz wszystkich kodekow...

30.07.2003
10:56
[3]

ILEK [ Plugawy Karzełek ]

Gural---->jakie masz te kodeki??

30.07.2003
10:57
[4]

Gural [ Legionista ]

poradź mi jakieśkodeki

30.07.2003
10:58
[5]

Gural [ Legionista ]

moje kodeki to :
-DShowPack
-XviD.Alpha.17.07.2003.1100
-XviD.Alpha.XOE.17.07.2003.1100

30.07.2003
10:58
[6]

ILEK [ Plugawy Karzełek ]

na poczatek zainstaluj najnowszego divxpacka (ja mam 5.02) i do tego Xvid'a...potem sie cos pomysli

kodeki sciagniesz z www.divx.pl

30.07.2003
11:00
[7]

ILEK [ Plugawy Karzełek ]

jezeli to nie pomoze...to sprobuj ffdshow (wazne zeby byly to jedyne kodeki na twoim kompie) albo DshowPack ale tez bez zadnych innych...

30.07.2003
11:01
smile
[8]

Gural [ Legionista ]

kurde na stronce są zmieniane numery IP

30.07.2003
11:04
[9]

Gural [ Legionista ]

nie da rady usunołem i nic :(

30.07.2003
11:05
smile
[10]

Fett [ Avatar ]

Może nie masz DirectX ? Zdarza się zapomnieć zwłaszcza po formacie. Jeżeli masz, masz wszystkie kodeki które proponowali Ci wyzej to ściagnij sobie Nimo Codec Pack. Jest zdaje się na www.divx.pl

30.07.2003
11:26
[11]

Gural [ Legionista ]

nie da rady zainstalowałem te kodeki i directX i nadal nic ( moze dlatego, ze mam nowego twardziela ? )

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.