GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Cos dziwnego w systemie EMULE ??????

30.07.2003
09:42
[1]

Bucha [ Hashish Air Kahn ]

Cos dziwnego w systemie EMULE ??????

Odkad zainstalowalem Emule cos dziwnego dzieje sie w moim systemie. Wylaczaja sie po kolei programy i pojawia sie ramka z jakims bledem: "blad spowodowal USER.EXE" czy cos podobnego jak sie to powtorzy wrzuce screen!! Nie chce odinstaowac Emule, poniewaz sciagam cos czego bardzo dlugo szukalem!!!

30.07.2003
10:13
[2]

Bucha [ Hashish Air Kahn ]

Troche zle zatytulowalem watek nie mam problemow z systemem Emule tylko z Windowsem, 98se zreszta:)

30.07.2003
10:18
smile
[3]

Piotrasq [ Seledynowy Słonik ]

Mnie za to eMule muli strasznie system XP. Nie wiem dlaczego, ale przy wlaczonym mulku nie moge nic wiecej w systemie robic, bo mieli mi strasznie dysk. Ogolnie lipa.

30.07.2003
10:23
[4]

UBOCIAK [ Pretorianin ]

Piotrasq ===> hehe - jak sama nazwa wskazuje "E-MULE" :)

a tak poważnie to pod W2k nie mam żadnych problemów z "mułkiem"

pozdr.

30.07.2003
11:14
[5]

TURIN9 [ Pretorianin ]

Piotrasq----->ma dokładnie to samo dysk cały czas mieli, jak włączam muła ale zjarzyłem że jest to wsztko przez pakiet nortona 2003 bo jak go wyłączam to po 2 minutach ustaje

30.07.2003
13:11
[6]

Youmak [ Konsul ]

Hmm mi e-mule mulił win 98 a jak zainstalowałem XP to chodzi bez problemu :)

30.07.2003
13:13
smile
[7]

legrooch [ Legend ]

[offtopic]
Piotrasq, mam do cibei pytanie prywatne. Mozesz mnie zlapac na gg?

30.07.2003
13:15
[8]

Piotrasq [ Seledynowy Słonik ]

Nie mialem, nie mam i nie bede mial gg :))

30.07.2003
13:17
[9]

forsetii [ Konsul ]

może po prostu hashowanie plików tak ściemnia kompa?

30.07.2003
14:58
smile
[10]

legrooch [ Legend ]

Potrzebuje spytać się o coś ciebie by priv

30.07.2003
16:01
[11]

Piotrasq [ Seledynowy Słonik ]

To na maila.

30.07.2003
16:06
[12]

Sizalus [ Generał ]

Ja mam eMule 0.29a i na win 98 se chodzi bez problemow i moge spokojnie grac nawet w najbardziej wymagajace gry.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.