GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Edwin

11.02.2001
16:03
[1]

Divil [ Legionista ]

Edwin

Mam problem (inaczej bym tu nie pisał). Edwin jest magiem specjalistą. W instrukcji (strona 49) jest napisane, że wszyscy magowie specjaliści mogą używać czarów poznania do 4 poziomu (wszyscy magowie specjaliści to również mistrzowie przywołań, mimo szkoły przeciwnej "poznanie"), czemu więc Edwin nie może?

11.02.2001
21:45
[2]

Ashen [ Centurion ]

Blad w instrukcji?

11.02.2001
23:46
[3]

Divil [ Legionista ]

Wydaje mi się, że raczej ewentualny błąd programistów. Najnowsza edycja zasad AD&D również wspomina o tej zmianie.

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.