GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem w dźwiękiem!

31.03.2003
21:07
smile
[1]

KaWuHa [ Konsul ]

Problem w dźwiękiem!

Mam wielki i dość uciążliwy problem z dźwiękim wydobywającym się z mojego PC. Mianowicie każdy dźwięk ma swoiste echo, które niezbyt dobrze brzmi. Próbowałem coś poszperać w ustawieniach kart, ale nie jestem w tych sprawach specjalistą, więc nic nie znalazłem. Myślałem, że może jakiś kabelek się "odczepił", ale nic z tego wszystko jest w porządku. Proszę Was o jak najszybszą pomoc. Moja karta muzyczna to SoundBlaster Live 5.1.

31.03.2003
21:21
[2]

extradd [ Chorąży ]

tak jest troche trudno wyjasnic ci przyjacielu,ale ktos moze ci pomorze.Ale dobra rada-próbuj dalej szperac przeciez tam nic nie schrzanisz.A jak cos sknocisz to nacisnij-przywruc domyslne ustawienia.Ja podejrzewam ze to ty cos sknociles jak masz echo,bo musiales ustawic np.dzwiek w hali czy cos podobnego

31.03.2003
21:22
[3]

zmudix [ palnik ]

Pewnie cos namieszales z efektami. Moja rada: wylacz je:)

31.03.2003
21:26
[4]

KaWuHa [ Konsul ]

extradd--> nie przyjacielu ja nic wcześniej nie ruszałem! Po prostu pewnego razu włączyłem PC i tak już było.
zmudix--> jak już wcześniej pisałem ja nic nie ruszałem, ale rada co do wyłączenia efektów jest bardzo cenna! ;)

31.03.2003
21:26
smile
[5]

KUBOS [ Pretorianin ]

Prawdopodobnie masz ustawiony dźwięk karty na garage lub Hall i dlatego masz taki głupi dźwięk musisz pogrzebać w ustawieniach karty i zmienić to na NONE powinno pomóc

31.03.2003
21:32
smile
[6]

KaWuHa [ Konsul ]

zmudix--> miałeś rację! To były jakieś dziwne ustawienia, więc włączyłem wszystko na of i gra muzyka(normalnie)! ;)
Dzięki!

31.03.2003
21:33
[7]

extradd [ Chorąży ]

moze nawet nie wiedziales a cos nacisnoles?
moze i tak bylo?
Ja cie o nic nie posadzam,bo to nie mój komp.

31.03.2003
21:38
smile
[8]

KaWuHa [ Konsul ]

extradd--> na pewno nic nie nacisnąłem! A skąd wiesz, że to nie Twój komp? śledzisz mnie czy co? :P

KaWuHa

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.