GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Echelon - problem

25.02.2003
07:44
smile
[1]

_Szakal_ [ Żółta Żyrafa ]

Echelon - problem

Słyszałem że gra Echelon to dość fajna gra, więc ucieszyłem się gdy zobaczyłem że dołączyli ją do ŚGK.
Szybko zainstalowałem i nie zraziłem się do niej bo filmik początkowy był super.

Wchodze do menu głównego gry, ustawiam sobie wszystko jak chce - zero problemu. Problem zaczyna się gdy chce grać. Wyświetla mi się ładowanie danych i KONIEC.

Gra albo już zostaje z planszą "ładowanie" albo wychodzi do windowsa. co jest grane.
Próbowałem zmieniac w ustawieniach gry i doszedłem że chyba gryzie sie z moją kartą grafiki (Radeon 9000) bo jak ustawiłem (w ustawieniach gry) akceleracje programową (na sprzętowej i LnT - wywala się) to wchodzi następne okno w grze ale grac sie nie da.
Mam DX8.1 wiec jest chyba odpowiedni. Myslalem moze ze to wina sterownikow karty wiec zmienilem z Catalyst 2.4 na 3.0 ale jest to samo.
Pomóżcie bo bardzo bym chciał zagrać

25.02.2003
08:38
[2]

_Szakal_ [ Żółta Żyrafa ]

prosze pomozcie

25.02.2003
10:09
[3]

Poke [ Konsul ]

No to pomoge: gra te mialem jaksi czas temu i powiem Ci ze to totalny crap nic wiec dziwnego ze nei byla popularna. To bug na bugu, tak wiec jezeli nie masz jakiegos voodoo, win95 i innych cudow techniki rodem z muzeum to raczej sobie nie pograsz.

25.02.2003
10:13
smile
[4]

_Szakal_ [ Żółta Żyrafa ]

To chyba raczej Radeon. Na forum śgk wszyscy co mają radeona mają ten sam kłopot.
Cóz gra stara czy nie chciałem pograc.

25.02.2003
10:14
[5]

_Szakal_ [ Żółta Żyrafa ]

Zmienie jeszcze stery na 3.1 - moze pomoze (juz tylko to mi zostało)

25.02.2003
10:44
[6]

Tinej10 [ Konsul ]

spróbuj zainstalować jeszcze 2.5 albo 2.3 mam ta sama karte i taki problem miałem na nfs HP kombinowałem z sterami i w końcu ruszył :)

25.02.2003
10:47
[7]

_Szakal_ [ Żółta Żyrafa ]

dzieki tak sproboje

© 2000-2022 GRY-OnLine S.A.