GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Problem z filmem

17.02.2003
21:45
smile
[1]

Danger [ Konsul ]

Problem z filmem

Dziś porzyczyłem film "Władca Pierścieni- dwie wierze", ale nie mogę go obejrzeć. Coś się zwaliło, film się niby uruchamia, ale nie ma ani dzwięku, ani obrazu tylko napisy. Nie wiem co robiś pliz pomórzcie mi. Mam terz
Dvix 5.03 bundle. Wszystkie inne filmy chdzą mi jak trza tylko ten. Naprawdę nie wiem co to może być. Czekam
na wasze rady.

17.02.2003
21:52
smile
[2]

BukE [ Majster ]

..ściagnij sobie "divx pack", bo czasami bundle nie chwyta, miałem tez taka szopke z 8 mile"

17.02.2003
21:52
[3]

Danger [ Konsul ]

Up

17.02.2003
21:54
smile
[4]

BukE [ Majster ]

..tak, to na 90% ta lipa co ja miałem, sciagnij packa.. :]

17.02.2003
21:55
smile
[5]

Brewer [ Chorąży ]

Danger ==> do kina byś poszedł!!!

17.02.2003
21:56
[6]

Danger [ Konsul ]

Dvix packa też mam.

17.02.2003
21:57
[7]

BIGos [ bigos?! ale głupie ]

"porzyczylem" slucham? co zrobiles?
moglbys powtorzyc?

"wierze" - w co ? ja wierze w talerze.

"pomórzcie" - i znow nie rozumiem o co chodzi.

a co do rady... sciagnij sobie nimo codec pack z infojamy.
nie ma takiej sily zeby cos nie dzialalo na NCP + najnowszy divx bundle.
jak dlaej nic to potraktuj div-fixem na wszelki wypadek
a pozniej przerzuc przez virtual duba

17.02.2003
21:58
smile
[8]

BIGos [ bigos?! ale głupie ]

heh... zapomniałem linka ;]

17.02.2003
22:00
smile
[9]

BukE [ Majster ]

ja mam divx pack 501002, moze sprobuj z tym, ale watpie by to byla wina wersji.. :-( Teraz to jusz nie wiem... albo wiem.. sciagnij "Nimo Codec Pack".. a noż, widelec sie uda

17.02.2003
22:01
smile
[10]

BukE [ Majster ]

BIGos => Mądrze mówisz, niech zrobi tak jak mu radzisz...

17.02.2003
22:05
[11]

Danger [ Konsul ]

Dobra właśnie zsysam. Oby zadziałało.

17.02.2003
22:08
[12]

bles [ Pretorianin ]

Danger----->Mialem identyczny problem i sciagnalem FFDSHOW i wszystko chodzi ok. Sprobuj moze pomoze.

17.02.2003
23:08
[13]

Danger [ Konsul ]

Dobra poszedł tylko, że teraz znowu jakoś obraz dziwnie się rozmywa. Chyba dam sobie z tym spokuj :(

17.02.2003
23:22
[14]

tomirek [ ]

1. Odinstaluj WSZYSTKIE kodeki
2. zrestartuj kompa
3. zainstaluj ffdschow (przy instalce wybierz wszystkie opcje) + divx pro bundle 5.0.2 + AC3 (dzwiek) + DolbyDigital Codek (niektore filmy go potrzebuja)

na 100% zadziala

17.02.2003
23:24
[15]

tomirek [ ]

a obraz sie rozmywa bo jest zrobiony w XVidzie
Ffdshow pomaga i jest o niebo lepszy od NIMO (moim skromnym zdaniem), ktory ma w sobie wszystkie kodeki, z czego 60% zupelnie niepotrzebnych :)

17.02.2003
23:25
[16]

tomirek [ ]

aaaa i zapomnialem o linku (ale statsuje hehehe)

18.02.2003
10:10
[17]

Cicha śmierć [ Master of Shadows ]

Zainstaluj XviDa. Pod nim wszystko chodzi.

18.02.2003
10:25
[18]

Danger [ Konsul ]

U mnie w szkole jest w porządku. Nie ma żadnego problemu z odtwarzaniem i obrazem.

18.02.2003
10:28
[19]

Danger [ Konsul ]

Tylko w VPlayernie chcę pujść, ale już WMM 6 chodzi jak trzeba. Sprugóje zainstalować XviDa i ffdschow.

18.02.2003
10:31
[20]

Danger [ Konsul ]

PS . U mine w szkole jest zainstalowany XviD.

20.02.2003
21:11
smile
[21]

Danger [ Konsul ]

Dobra u mnie wkońcu film już działa jak trzeba. Zainstalowałem wszystko co mi radzlścięi i jakoś się udało.
Dziękuje wszystkim za pomoc.

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.