GRY-Online.pl --> Archiwum Forum

Robin Hood The Legend of Sherwood -problem

19.01.2003
18:55
smile
[1]

Coy2K [ Veteran ]

Robin Hood The Legend of Sherwood -problem

Otóż mam taki problem z grą...może na wstępie by rozwiać wszelkie wątpliwości, mój sprzęt to AMD Athlon 1.3 GHz 512 RAM GF2 MX 64MB, najnowsze Detonatory i DX8.1, no i teraz problem objawia się tym że w każdej misji, gdy któraś z postać wydaje jakiś odgłos, wówczas gra na ten moment mi się "wiesza" tak jakby komputer doczytywał w tym momencie sample dźwiękowe...po czym mogę znowu normalnie grać, trwa to jakieś 2 sekundy...jest to o tyle uciążliwe że dzieje się tak przy każdym odgłosie i praktycznie niemożliwe jest swobodne granie.
Nie wiem czego to może być wina...proszę pomóżcie

19.01.2003
19:02
[2]

LaSiu [ Konsul ]

rotfl :))) a tak sie zapowiadalo :P

ps coy wejdz na gg :P i wyslij mi ten lay bo chmura byl u mnie i 4 litery zawracał :)

19.01.2003
19:12
smile
[3]

Coy2K [ Veteran ]

LaSiu >>> "a tak sie zapowiadalo :P " sorry nie kumam...
poza tym nie tylko ja mam taki problem, jeden z użytkowników napisał taką wiadomość na forum Spellbound:

"Is anyone else having MASSIVE lag...a few seconds of lag for every few seconds of play? I am playing on a P4 1.4 GHz...with 512 MB of RAM. My video card is GeForce4 Ti 4600."

mój problem jest identyczny, z tym że ja nie mam takiego sprzętu;))

Potrzebuję nadal pomocy...wie ktoś może w czym tkwi problem ?

19.01.2003
19:28
smile
[4]

Coy2K [ Veteran ]

No trudno nikt mi nie pomógł...rozwiązanie było proste, okazało się że ów "lag" miał zwyczaj występować na systemach Win98/ME , błąd ten usuwa patch 1.1 :))
Wracam do gry:)

© 2000-2021 GRY-OnLine S.A.